• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

İstanbul’dan Ceylanpınar’a Beş Bilgisayar İle Projeksiyon Cihazı Gönderildi

İstanbul’dan Ceylanpınar’a Beş Bilgisayar İle Projeksiyon Cihazı Gönderildi
Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği tarafından İstanbul Çengelköy Fatih Ortaokulundan temin edilen 5 adet projeksiyon cihazı ile 5 adet tam donanımlı bilgisayardan...

Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği tarafından İstanbul Çengelköy Fatih Ortaokulundan temin edilen 5 adet projeksiyon cihazı ile 5 adet tam donanımlı bilgisayardan oluşan teknoloji seti Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdi.

Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Başkanı Reyhan Aydın, dernek olarak amaçlarının eğitime destek vermek ve katkı sağlamak olduklarını söyledi. Eğitime sağlanan katkının, geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirten Aydın, "Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği olarak, Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere 5 adet tam donanımlı bilgisayar ve 5 adet projeksiyon cihazından oluşan teknoloji setini Şanlıurfa'ya gönderdik. Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamaya ayrı bir önem veriyoruz. Daha önceki çalışmalarımızda ülkemizin farklı bölgelerine sunduğumuz kitap desteğine bu kez Şanlıurfa ilimize teknoloji desteği sunarak sürdürüyoruz. Eğitimde teknolojinin katkısı yadsınamaz bir gerçek. İletişim çağında ülkemizin neresinde olursa olsun teknolojinin nimetlerinden öğrencilerimiz istifade etmelidir. Bunu başarmak için de tüm dernek gönüllülerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

"VEREN EL, ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR "

Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Başkanı Reyhan Aydın, İstanbul Çengelköy Fatih Ortaokulu Müdürü Dilek Arüv ile Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç'a teknoloji setinin gerek temininde, gerekse ihtiyaç sahibi okullara ulaşmasında sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Reyhan Aydın, okullarda Fatih Projesine geçiş yapan, dolayısıyla ellerindeki teknoloji ürünlerini değerlendirmek isteyen okullarla işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek "Veren el alan elden daima üstündür. Fatih Projesini uygulamaya koyan okullarda kullanılmayan bilgisayar, projeksiyon cihazı gibi eğitime katkı sağlayacak teknolojik eğitim malzemelerini lütfen atıl vaziyette bırakmayalım. Bu cihazları ihtiyacı olan okullara gönderelim. Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği bu konuda her türlü yardıma hazırdır. Amaç eğitime katkı sağlamaksa eldeki her türlü imkan değerlendirilmelidir. İhtiyaç fazlası bilgisayarları ihtiyaç sahibi okullara ulaştırmaya gayret edelim. Eğitime yapılan yatırım, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır" ifadelerini kullandı.

İstanbul’dan Ceylanpınar’a Beş Bilgisayar İle Projeksiyon Cihazı Gönderildi

İstanbul’dan Ceylanpınar’a Beş Bilgisayar İle Projeksiyon Cihazı Gönderildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim