• BIST 9524.59
  • Altın 2484.391
  • Dolar 32.5152
  • Euro 34.7194
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

İstanbul’dan Ceylanpınar İlçesine Kitap Ve Bilgisayar Yardımı Yapıldı

İstanbul’dan Ceylanpınar İlçesine Kitap Ve Bilgisayar Yardımı Yapıldı
Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği tarafından Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki ilk ve orta okula kitap yardımında bulunurken, ilçe Milli eğitim müdürlüğüne...

Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği tarafından Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki ilk ve orta okula kitap yardımında bulunurken, ilçe Milli eğitim müdürlüğüne ise ise 5 adet bilgisayar ve 5 adet projeksiyon hediye etti.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği, "Gönülden Gönüle" sloganıyla başlattıkları kitap yardımı kapsamında, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Avcılı İlk ve Orta Okuluna kitap yardımında bulunurken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise ihtiyacı olan okullara verilmek üzere 5 adet bilgisayar ile 5 adet projeksiyon cihazı teslim etti. Gönüllülük esasına göre faaliyetler yürüten dernek üyeleri, Ceylanpınar ilçesine giderek daha önceden belirlenen bir okulun kütüphanesine bin adet kitap desteğinde bulundu. Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi okullara verilmek üzere 5 adet tam donanımlı bilgisayar ve 5 adet projeksiyon cihazı teslim etti. Yardım çalışmasına Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Reşit Öncel, Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çelik, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Er, Osman Atmak, Mehmet Aslan, Emine Çakmak ve Fatih Ölçer katıldı. Heyetin getirdiği kitaplar Okul Müdürü Ahmet Yalçın ve öğretmenlere teslim edildi. Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Reşit Öncel, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı konuşmada, "Genel Merkezi İstanbul'da bulunan Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği olarak eğitime katkı vermeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar Türkiye'nin çeşitli yerlerinde buna benzer yardımlarda bulunduk. Bugün de Şanlıurfa şube başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğüne ihtiyacı olan okullara verilmek üzere 5 adet tam donanımlı bilgisayar ve 5 adet projeksiyon cihazı verdik. Ayrıca Ceylanpınar ilçesine bağlı Avcılı İlk ve Orta Okulu kütüphanesine bin adet kitap yardımında bulunduk. İnşallah bu yardımlarımız her zaman devam edecektir. Bu okulu seçmemizdeki bir diğer gaye ise Avcılı İlk ve Orta Okulunun ilk dönem TEOĞ sınavlarında gösterdiği başarıdır. Bu okulumuz Şanlıurfa'da bulunan 782 okul bazında 21. olan bir okulumuzdur ve ayrıca Ceylanpınar genelinde ise 2. olmuştur. Biz de bu nedenle bu okulu tercih ettik" ifadelerini kullandı. Avcılı İlk ve Orta Okulu Müdürü Ahmet Yalçın ise, okula kitap yardımında bulunan derneğin genel başkanına ve yönetim kurulu üyelerine, dernek yöneticilerini teşekkür etti.

Dernek heyeti, Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığını ve Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

İstanbul’dan Ceylanpınar İlçesine Kitap Ve Bilgisayar Yardımı Yapıldı

İstanbul’dan Ceylanpınar İlçesine Kitap Ve Bilgisayar Yardımı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim