• BIST 9524.59
  • Altın 2502.068
  • Dolar 32.5481
  • Euro 34.6336
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

İstanbul’da yaşayan Anamurlular 6.kez buluştular

İstanbul’da yaşayan Anamurlular 6.kez buluştular
İstanbul’da yaşayan Anamurlular 6. kez bir kahvaltıda buluştular.

Uzun zamandır düzenli olarak yılda 2 defa yapılan “İstanbul’daki Anamurlular Kahvaltısı”nın bu kez 6.sı gerçekleştirildi. 

Mimar Volkan Aslan ve Anamur’un eniştesi İsmail Özkök’ün öncülüğünde Rumeli Hisarı Yıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıya İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İş Adamı Yaşar Marulyalı, İş Adamı Türkay Ergun, İş Adamı Mete Kızmaz, Mimar Halil Oğuz, Şişli Belediyesi’nde Harita Mühendisi Ahmet Doğan başta olmak üzere 200’ün üzerinde Anamurlu katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Mimar Volkan Aslan, böylesine güzel bir kahvaltıda hemşerileriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Aslan, “İstanbul’da yaşayan Anamurlular olarak 6.sı düzenlenen buluşmada bir araya geldik. Açık büfe kahvaltı şeklinde düzenlenen buluşmaya havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen gencinden yaşlısına çok sayıda Anamurlu hemşerimiz katıldı. 

Her sektörden farklı kişilerin bir araya gelmesine olanak sağlayan buluşmada, eski dostlar, arkadaşlar hasret giderme şansı yakaladı. Yoğun İstanbul yaşantısında yılda birkaç kez de olsa aynı kültürü yaşamış, aynı dilden anlayan hemşerilerimizle birlikte olmaktan çok keyif aldık. 

Davetimi önemseyip katılan-katılamayan herkese, Anamur’u andıran hediyeler gönderen Anamurlu iş adamları ve  muz üreticilerine teşekkür ediyorum. İstanbul’daki Anamurlular olarak buluşma etkinliklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Anamur’un eniştesi İsmail Özkök ise, İstanbul’da yaşayan Anamurlular grubunun her geçen gün daha fazla kalabalıklaştığına dikkat çekti.

Özkök, “Güzel bir tablo gördüm. Her ne kadar Anamurlu olmasam da ben Anamur’un eniştesiyim. 

Bundan sonraki düzenlenecek yemeklerimizin ya da kahvaltılarımızın bir anlamı olmalıdır. Sadece yemek veya kahvaltı düzenlemek yeterli değildir. İlerleyen zamanlarda çok daha güzel şeyler olacaktır. Bugüne kadar düzenlenen organizasyonların en kalabalık olanıydı. 
Başta Volkan Aslan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan da İstanbul’da yaşayan Anamurlular Derneği’nin artık kurulması gerektiğine vurgu yaparak bunun için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. 

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

haber0026.jpg

haber0054.jpg

haber0015.jpg

 

10852_b2.jpg10852_b5.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim