• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü

İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü
Kağıthane’de seyir halindeki otomobile başka bir araçta bulunan kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.Olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Kağıthane’de seyir halindeki otomobile başka bir araçta bulunan kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışması sürüyor.

Otomobili kurşun yağmuruna tuttu

Olay, Kağıthane Menkez Mahallesi Ayazma Caddesi Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Efe Mustafa Türkmen (32) ile Ömer Acar 34 OY 8270 plakalı otomobille Cendere Caddesi istikametine ilerlediği sırada başka bir otomobilde bulunan kişilerin saldırısına uğradı. Silahlı şahıslar, Türkmen ve Acar’ın bulunduğu otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken yaralanan Ömer Acar direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, park halindeki başka bir araca çarparak durdu. Saldırganlar ise olay yerinden uzaklaştı.

030620140848570723507_3.jpg

Yaralı Efe Mustafa Türkmen'nin durumu iyi

Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’de çalışan işçiler, silah sesleri üzerine caddeye çıktıklarından otomobildeki yaralı şahısları gördü. Efe Mustafa Türkmen ile Ömer Acar belediye çalışanları tarafından özel araçla olay yeri yakınındaki özel bir hastaneye götürüldü. Acil servise alınan Ömer Acar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Karnından hafif şekilde yaralanan Efe Mustafa Türkmen ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Türkmen’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik kameraları inceleniyor

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Caddeyi trafiğe kapatan polis, delil araştırması yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği yerde ve otomobilde detaylı inceleme yaptı. Otomobilin içerisinde 2 adet tabanca bulunduğu iddia edildi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kaçtığı otomobilin plakasını belirlemek için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Polisin soruşturması devam ediyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü’de çalışan Şaban Yanık, olay yerine geldiğinde otomobildeki bir kişiyi hareketsiz halde bulduğunu aktardı. Yanık, saldırıya uğrayan şahısları vakit kaybetmeden hastaneye götürdüklerini ve durumu polise bildirdiklerini belirtti. Polis ekipleri saldırıya uğrayan şahısların üzerinden çıkan kimliklerin sahte olma ihtimali üzerinde de duruyor. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim