• BIST 9530.47
  • Altın 2485.014
  • Dolar 32.5011
  • Euro 34.8568
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

İstanbul’da Muhteşem Buz Pateni Show’u

İstanbul’da Muhteşem Buz Pateni Show’u
Dünyaca ünlü İngiliz Nicky Scott kareografi grubundan olan Hot'n Cold profesyonel buz pateni dans grubu, 31 Aralığa kadar haftaiçi her akşam 1 ve haftasonları...

Dünyaca ünlü İngiliz Nicky Scott kareografi grubundan olan Hot'n Cold profesyonel buz pateni dans grubu, 31 Aralığa kadar haftaiçi her akşam 1 ve haftasonları gün boyu 3 gösteri ile Tuzla Viaport Marina'da izleyicileriyle buluşacak.

Dünyanın ilk 5 konseptli projesi Viaport Marina'da buz üstü eğlence başladı. Viaport Marina otopark alanına kurulan yarı olimpik buz pistinde dünyaca ünlü show'lar, küçük büyük her yaştan ziyaretçiler için paten dersleri, kızak, kar topu alanları kış aylarında ziyaretçilerini dolu dizgin bir eğlenceye davet ediyor. Spor ve eğlencenin bir araya geldiği Viaport Marina Ice Park'ta soğuk kış ayları neşeli bir festivale dönüşüyor. Buzda eğlence 27 Mart'a kadar Tuzla Viaport Marina'da olacak.

'BUZ PATENİ İÇİN UZMAN EĞİTMENLERİMİZ VAR "

Ice Park İşletme Sorumlusu Emre Üçtepe, "Burada yarı olimpik pistimiz var. Çocuklar için kayma alanı mevcut. 7 yaşından küçük çocuklar için ufak pistimiz yer alıyor. Bunun dışında kar yapma alanımız bulunuyor. Burada çocuklar eğleniyor. AVM'ye katma değer olarak yaşam alanı oluşturduk. Uzman eğitmenlerimiz var. Burada kaymak isteyenlere eğitim veriyoruz. Bu şekilde bu patenini sevdirmeyi düşünüyoruz.Hot'n Cold grubumuz İngiltere'den geldi. Daha önce White Star diye grubumuz vardı. Show, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. 31 Aralık'tan sonra sürprizlerimiz olacak. İsveçli bir grup gelecek" şeklinde konuştu.

Show'u izlemeye gelen ziyaretçi İlkan Okumuş, "Çok güzel konsept ve etkinlik olmuş. Her geçen gün değişik etkinliklere şahit oluyoruz. Bunlar bizim hoşumuza gidiyor. Gayet güzel ve hoş bir gösteri izledik.Daha önce buz pateni yapmadım. Bundan sonra buz pateni yapmak istiyorum. Gelmek isteyenler için burada ki ortam güzel kaçırmasınlar" dedi.

Buz pateni yapmak isteyenler yarım saat kaymak için 10 TL, özel ders almak isteyenler ise yarım saat için 30 TL ücret ödeyecekler.

İstanbul’da Muhteşem Buz Pateni Show’u

İstanbul’da Muhteşem Buz Pateni Show’u

İstanbul’da Muhteşem Buz Pateni Show’u

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim