• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada
Beyoğlu Fetihtepe'de yüzleri maskeli ve silahlı 4 soyguncu, güpegündüz PTT şubesini soydu.

Beyoğlu Fetihtepe'de yüzleri maskeli ve silahlı 4 soyguncu, güpegündüz PTT şubesini soydu. 2 hafta içerisinde 2'nci kez soyulan şubenin girişinde yaşananlar ve gaspçıların esnafa ve kadınlara silah doğrultması, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe Cami Sokak'taki PTT şubesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Fetihtepe Camii'nin alt katında faaliyet gösteren şube sabah saatlerinde yüzleri maskeli ve silahlı 4 gaspçı tarafından soyuldu. Yaşları 18'den küçük olduğu ileri sürülen soyguncular, koşarak şubeye yaklaştılar. Şubenin içinde ve dışında vatandaşların olduğunu gören gaspçılar, ellerindeki silahları vatandaşlara doğrulttu. Vatandaşları silahla korkutarak kaçıran soyguncular, daha sonra şubeye girerek soyguna başladı. Şüphelilerden 3'ü şubede soygunu yaparken diğer şüpheli dışarıda gözcülük yaparak yan dükkanlardaki esnafa silah doğrulttu. Soygunu gerçekleştiren şahıslar, poşete koydukları yaklaşık 11 bin lira ile kaçarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SOYGUN ESNASINDA İÇERİDE OLAN YAŞLI KADIN PANİK YAŞADI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçla gelen polis ekipleri, çevrede önce güvenlik önlemi aldı. Ardından polis, şubedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şahısların eşkalini belirlemek için çalışma başlatırken, devriye gezerek soyguncuları bulmaya çalıştı. O esnada şubede olan vatandaşlar ise yaşadıkları olay karşısında şaşkına dönerken, şubedeki bir yaşlı kadının panik yaşadığı görüldü.

ESNAFA VE KADINLARA SİLAH DOĞRULTTULAR

Öte yandan, şubede yaşanan soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yüzleri maskeli ve silahlı 4 gaspçı, koşarak şubeye geliyor. Gaspçıların geldiğini gören vatandaşlar etrafa kaçışıyor. Ardından şüpheli şahıslar şubenin yanındaki dükkanlara silah doğrultarak korkutuyor. Bu esnada diğer soyguncular şubede soygunu gerçekleştiriyor. Bir süre sonra şubeden çıkan soyguncular, çaldıkları paralarla koşarak kayıplara karışıyor. Soygunun ardından şubedeki vatandaşlar dışarıya çıkıyor. Başka bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise, soygun esnasında dışarıda gözcülük yapan şahıs yan binadaki kadınlara silah doğrultuyor.

Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

İstanbul’da Güpegündüz Silahlı Soygun Kamerada

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim