• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

İstanbul'da 7 Ağustos'ta kapalı yollar

İstanbul'da 7 Ağustos'ta kapalı yollar
7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi kapsamında kapatılacak yollar belirlendi

İstanbul Yenikapı'da düzenleneceği duyurulan Demokrasi ve Şehitler Mitingi kapsamında ,7 Ağustos 2016 Pazar günü, 06:00-24:00 saatleri arasında Bakırköy Aksu Caddesi (Taşhan Kavşağı) ve Fatih İlçesi Aksakal Caddesi arasında kalan Sahil Yolu'nun geçici olarak trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI, VALİLİK, İBB ORTAKLIĞIYLA DÜZENLENECEK

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle, 7 Ağustos 2016 Pazar günü, saat: 17.00’da, Yenikapı Meydanı’nda yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için alandaki hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Karayoluyla Ulaşım: Anadolu ve Avrupa Yakasından otobüslerle Miting Alanına ulaşılabilecek. Farklı noktalardan Miting Alanına ring seferleri yapılacak.

Kazlıçeşme, otobüsler için park alanı olarak belirlendi. Otobüslerle gelen katılımcılar Kazlıçeşme’den Yenikapı Miting alanına yürüyerek gelecekler. Yaşlı ve çocuklar için ise Kazlıçeşme-Yenikapı arasında 20 adet otobüs ring seferleri yapacaktır. Yol boyunca su istasyonları ve ikram alanları kurulacak.

Deniz Yoluyla Ulaşım: Kiralanan 200 adet vapur, tekne gibi deniz taşıtı ile sağlanacak. Ayrıca kiralanan 50 adet deniz aracı da ring seferleri yapacak.

Deniz yolu ile Miting Alanı’na 12 Noktadan Ulaşım sağlanıyor:
1. Silivri,
2. Bakırköy
3. Yenikapı, 
4. Sirkeci,
5. Eyüp, 
6. Sütlüce, 
7. Haliç Kongre Merkezi,
8. Beykoz,
9. Üsküdar,
10. Kadıköy 
11. Pendik,
12. Adalar iskelelerinden deniz araçları hareket edecek.

Metrobüs, Marmaray ve Metro Hatları İle Ulaşım: Anadolu ve Avrupa yakaları için miting alanına otobüslerle ve deniz yolu ile toplu ulaşımın yanı sıra; Metrobüs, Marmaray ve Metro Hatları 
da kullanılabilecek.

Miting Alanı’na gelmek isteyen katılımcılar için aktarma noktaları, ana istasyonlar ve miting alanına yakın metro duraklarından ring seferleri de yapılacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim