• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

İstanbul'a kar geliyor

Soğuk ve yağışlı hava Türkiye'ye etkisi altına aldı. Meteoroloji Salı günü İstanbul'da kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Türkiye, Aralık ayına soğuk ve yağışlı havayla girdi. Ankara'da başlayan yağış, hafta sonu hayatı olumsuz yönde etkilerken Zonguldak'ta kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Bu arada İstanbul'da da Salı günü kar yağışı beklendiği açıklandı.

KAR TATİLLERİ BAŞLADI

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verilecek, hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacak. Valilikten yapılan açıklamada, dünden itibaren kar yağışının etkili olduğu kentte eğitime merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde bugün ara verileceği, hamilelerle engelli kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

BOLU'DA OKULLARA KAR TATİLİ

BOLU'da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile 4 ilçede okullar bugün tatil edildi.
Valisi İbrahim Özçimen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kar yağışı nedeniyle Bolu, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerinde ilk, orta ve liselerin bugün bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

KARABÜK'ÜN İKİ İLÇESİ
 
Öte yandan Karabük'ün Safranbolu ve Eflani ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edilmesinin ardından kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi üzerine, Karabük il genelindeki tüm okullar da bugün için bir gün süreyle tatil edildi.

KASTAMONU PINARBAŞI
 
Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu'nun bazı  ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.
Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan  açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Azdavay, Şenpazar, Küre, İnebolu,  Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde bugün okulların 1 gün süreyle tatil edildiği  belirtildi.
 
Cide ilçesine bağlı köy okullarında da eğitime 1 gün süreyle ara  verildiği aktarılan açıklamada, vatandaşların yağışlara karşı tedbirli olmaları  gerektiği kaydedildi.
 
KAR İSTANBUL'A GELİYOR
 
Salı gününden itibaren İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Salı günü yağmur şeklinde başlayacak yağışlar yerini kara bırakacak. Kar yağışının çarşamba günü de sürmesi tahmin ediliyor.  Perşembe ve cuma günleri ise karla karışık yağmur bekleniyor.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim