• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

İstanbul'a 4 saat elektrik yok!

İstanbul'a 4 saat elektrik yok!
Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Beykoz'un bazı mahallelerine 24 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Sultanbeyli,Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Beykoz'un bazı mahallelerine 24 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre, yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi, Yeşiltepe Evleri ve Ayazma, Billur, Bağdaşım, Ayla, Mızrak, Akyazan, Fenerbahçe sokaklara, Küçüksu Mahallesi, Mustafa Düzgünman Caddesi ve Tepeüstü, Güzeldere, Adaş, Kirazlı sokaklara, Ofton İnşaat'ta, Mimar Sinan Mahallesi, Uncular Caddesi, Ahmet Çelebi Mahallesi, Doğancılar Caddesi ve civarına, Küçük Türbe ve Davutoğlu sokaklara, Ekşioğulları Sitesi, Sümbülzade ve Doğancılar Kaptanpaşa Cami sokaklara, Üsküdar Evlendirme Dairesi, Balaban, Şemsipaşa Cami, Parlak Sokak, Urban Holding, İSKİ Su Pompası İstasyonu, Tulumbacılar ve Şemsipaşa Bostan sokaklara, Aziz Mahmut Hüdai Mahallesi, Aziz Mahmut Efendi, Aziz Mahmut Hüdai ve Bakıcı sokaklara.

Ümraniye'de İstiklal Mahallesi, Gelibolu, Mithatpaşa, Şehzade, Kavaklıdere ve 19 Mayıs caddelerine, Atlas Hastanesi , 75.Yıl Ticaret Lisesi, Selçuk, Cami, Gamsız, Güleryüz, Hacı Rüstemoğlu, Şair Nedim, Mihraç, Şair Nesimi ve Kiraz sokaklara, İnkılap Mahallesi Alemdağ Caddesi, Haldun Alagaş Spor Kompleksi, Ümraniye Lisesi ve Rüzgarlı, Çınar, Şafak sokaklara, Ümraniye Can AVM ve caddesine, PTT çıkmazı, Şeker Maslak ve Nefis sokaklara.

Ataşehir'de Yeni Çamlıca Mahallesi, Tepe Sokak, Ferhatpaşa Mahallesi, Orman Yolu, Kayışdağı Mahallesi, Anafen Lisesi, Menekşe Sokak ve son durak civarına.

Sultanbeyli'de Gazi Mahallesi, Bosna Bulvarı ve civarına, Sultanbeyli Hali arkası, Kubbe Caddesi, Okul, Sultan Sanayi sitesi ve civarına.

Kartal'da Yakacık Çarşı Mahallesi, Soğanlık Kartal Caddesi, Serdar, Enis Akaygen, Aydın, Yahya Kemal, Tevfik Fikret , Ömer Seyfettin, Sağlık, Ceylan, Cezmi, Atay, Hediye, Gülbahar, Çam, Can sokaklara, Evim Yapı Kooperatifi, Yakacık Demiryolları Çocuk eHastanesi, Başaranlar Sitesi, Ekşioğlu Şafak Konut Yapı, Şimşekler Konut Yapı Kooperatifi, Yataş A.Ş, Kastelli Sanayi sitesi A ve B bloklara.

Maltepe'de Cevizli Fil Yokuşu Skoda Servisi, Tansel Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Dolunay ve Refah sokaklara, Cemalbey Caddesi, Koruçam Sokak, Cengiz Topel Caddesi ve İnönü Caddesi, Ömür Sokak ve civarına.

Şile'de Gökmaslı, Ubeyli, Davutlu, Denizli, Şığıllı ve Göksu köylerine.

Tuzla'da Evliya Çelebi Mahallesi, Türkloydu, Anadolu Denizcilik, Türkter, Çelik Tekne tersanelerine, Orta Mahalle Özvatan Caddesi, Esen Mikronize, Oğuzhan Caddesi, Bepaş, İSKİ, Atatürk Caddesi, Etf Tekstil, Demokrasi Caddesi, Yarbay beton, Demirtaş beton, Sonay Denizcilik ve Polina civarına, Burhan, İclal, Kardelen, Gül, Çiçek ve civarı sokaklara.

Beykoz'da Riva Parseller mevkii, Riva konakları, Ramazan Teker evlerine.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim