• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyüp ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyüp ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. İlçe sorunlarına ve çalışmalarına ilişkin yöneticilerden bilgi alan Şahin, "Herkes bulunduğu konumda hizmet alınında çok önemli işler yapıyor. Hayati işler takip ediyor" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyüp ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçe kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, kamu ve özel hastane temsilcileri, STK başkanları ile çeşitli kurumların temsilcileri katıldı.

Her hafta farklı bir ilçenin yöneticileri ile bir araya gelen Vali Şahin, "İl ve ilçe idare amirlerinin görüş öneri veya talepleri bizim için önemlidir. İstanbul'da birçok alanda birden fazla çalışmalarımız var. İstanbul'da herhangi bir çalışmayı diğerine tercih edemeyiz. Büyün çalışma alanlarımız önemlidir. Birini ihmal edip diğerini ön plana çıkarabileceğimiz bir alanımız yok. İstanbul'un her şeyini öncelemek, her ihtiyacına azami derecede önem vermek zorundayız. Dolayısıyla herkes bulunduğu konumda aslıda hizmet alınında çok önemli işler yapıyor. Hayati işler takip ediyor. Dolayısıyla kimsenin kimseye, "senin işin önemsiz ya da önemli" gibi bir karşılaştırma yapmaya hakkı yok. İstanbul'da güvenlik, kültür, spor, eğitim, hatta tarım bile önemlidir. İstanbul'un neredeyse yüzde 50'sini oluşturan orman alanlarımız var. Ormancılık da çok önemlidir. Deniziyle tabiatıyla İstanbul'un korunması ve gelecek nesillere bozulmadan aktarılabilmesi için çevreye duyarlı olmalıyız. İstanbul'da önemsiz olan hiçbir alan yok" diye konuştu.

Eyüp ilçe verilerine ilişkin katılımcılara bilgi aktaran Kaymakam Dölek ise, "Eğitim yapısı itibari ile derslik başına düşen ortalama 40 öğrenci sayısı olan bir eğitim altyapımız var. İlçemizdeki 84 tane okulda 63 bin 510 tane öğrencimiz eğitim görüyor. 2 bin 700 öğretmenimizde eğitim faaliyetlerinde bulunmaktadır. İlçemizde biri devlet 3 tane hastane var. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kayıtlı yaklaşık 10 bin aileye devlet imkanları doğrultusunda yardım yapılıyor. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte Eyüp Sultan Meydanı'nın genişletilmesi konusunda bir proje yaptık. Camiden kaymakamlık binasına kadar olan bölgeye geniş bir alanın kazandırılacak. Alanın alt tarafına otopark ve tuvaletler yapılacak. Eyüp ilçesi için önemli bir meydan olacak. Belediye başkanımızla birlikte proje üzerinde duruyoruz çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Şahin Eyüp İlçe Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim