• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İstanbul İş İlanları İsbul.net’te!

İstanbul İş İlanları İsbul.net’te!
Sanayinin ve ekonominin kalbi İstanbul iş ilanları isbul.net’te. Üstelik hem İstanbul Avrupa yakası iş ilanları, hem de İstanbul Anadolu yakası iş ilanları isbul.net adresinde. Herkese uygun iş ilanlarının listelendiği isbul.net sitesinde iş ilanları İsta

Sanayinin ve ekonominin kalbi İstanbul iş ilanları isbul.net’te. Üstelik hem İstanbul Avrupa yakası iş ilanları, hem de İstanbul Anadolu yakası iş ilanları isbul.net adresinde. Herkese uygun iş ilanlarının listelendiği isbul.net sitesinde iş ilanları İstanbul arayışınız için yayınlanan iş ilanlarına bulabilirsiniz.

İstanbul büyük kent olma özelliği ile pek çok sektörün merkezi konumundadır. Öyle ki; Otomotiv, Turizm ve Seyahat, Tekstil, Sağlık, Eğlence, İnşaat ve daha adını sayamayacağımız pek çok sektörün nabzı bu devasa kentte atıyor. Hal böyleyken, bu kadar yoğun ve büyük sektörlerde hizmet veren kurumsal firmalara elbette nitelikli eleman gerekmektedir. Nüfusun kalabalık olduğu İstanbul’da en çok listelenen iş ilanlarına baktığımızda; Satış ve Pazarlama iş ilanları, Muhasebe iş ilanları, gelişen teknoloji ile Çağrı Merkezi iş ilanları, Tekstil iş ilanları, Medya İş ilanları, Sağlık sektöründe Hemşire iş ilanları, İşyeri hekimi iş ilanları gibi daha pek çok iş ilanını sıralamamız mümkündür.

İş ilanları, İstanbul Avrupa yakası ve İstanbul Anadolu yakasında farklılık gözetmektedir. Son yıllarda İstanbul Anadolu yakasında sanayi anlamında çok ciddi bir büyüme kaydedildiği gözlemlenmiştir. Özellikle Tuzla bölgesi civarında iş anlamında bir yükselme söz konusudur. Bu durumda genel olarak iş ilanlarına baktığımızda Anadolu yakasında iş olanaklarının geçmiş yıllara nazaran giderek grafiğini arttırdığını söylememizde fayda var.

İstanbul Anadolu Yakası İş İlanları

İstanbul Anadolu yakası iş ilanları son yıllarda başarı grafiğini giderek arttırmaya devam ediyor. Bu durumu en çok tetikleyen sektörler arasında İnşaat, üretim ve imalat fabrikaları sayılabilir. İstanbul Anadolu yakasının şehirleşme olarak büyüme göstermesi daha çok yeni alanlarda yapılan konutlar ve kurulan fabrikalardır. Son yıllarda iş olanaklarına zemin hazırlayan ilçelerden bazıları; Pendik, Kartal, Çekmeköy, Maltepe ve Tuzla’dır. Anadolu Yakası iş ilanlarını isbul.net adresinden listeleyebilir ve uygun olan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Anadolu Yakası İş ilanlarının Yoğun Olduğu Bölgeler

Anadolu İş ilanlarının genel olarak yoğunluk gösterdiği bölgelere baktığımızda Tuzla, Pendik, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy’de iş ilanları yoğun olarak yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarının sektördeki dağılımına baktığımızda, Kargo elemanı iş ilanları, Montör iş ilanları, Şoför iş ilanları, Vasıflı-Vasıfsız eleman iş ilanları, Ön Muhasebe iş ilanları, Sosyal medya uzmanı iş ilanları, yazılım uzmanı iş ilanları, garson iş ilanları, Avukat iş ilanları, Öğretmen iş ilanları ve Gayrimenkul Satış Danışmanı öne çıkan İstanbul Anadolu Yakası iş ilanları arasındadır.

Anadolu yakasında iş ilanları kıyı kesimlerde genellikle eğlence sektörü üzerine kurulmuştur. Anadolu Yakası merkezinde ise daha çok beyaz yaka iş ilanları yer almaktadır. Aynı zamanda neredeyse Kocaeli Gebze ile birleşen Anadolu yakasında kurulan imalat fabrikalarında da daha çok mavi yaka iş ilanları mevcuttur. Bu iş ilanları serisinde de Özel Güvenlik Görevlisi iş ilanları, Gözetim Elemanı iş ilanları ile Çağrı merkezi iş ilanları daha çok öne çıkmaktadır.

Son yıllarda Medya alanında faaliyet gösteren pek çok firma Anadolu yakasına taşınmıştır. Bu nedenle Anadolu yakası iş ilanları konusunda giderek büyüme kaydetmiştir.

 

“Yakınımda İş Bul” İstanbul Trafiğini Kesin Çözecek!

Artık yakınımda iş bul özelliği sayesinde iş aramamalarınız yanı başınızda olacak. isbul.net dünyada ilk ve tek olan bu akıllı uygulaması sayesinde İstanbul trafiğini kesin olarak çözüyor. İş arayan adaylar bundan sonra lokasyonuna e yakın iş ilanlarını kilometre bazında harita üzerinden görerek başvuru yapabilecek.

Yakınımda iş bul özelliği ile neler yapabileceksiniz?

  • Yakınımda İş bul özelliği dünyada ilk ve tek özelliğe sahiptir.
  • Yakınımda iş bul sayesinde iş ilanlarını harita üzerinden görüntüleyebilirsiniz.
  • Türkiye’nin neresinde olursanız olun tüm iş ilanları yanı başınızda olacak.
  • Şimdilik sadece web sürümde ve mobil web sitesinde kullanılabilen Yakınımda iş bul özelliğini çok yakında akıllı cihazlarınızda kullanmak için Google Play ve App Store üzerinden isbul.net uygulamasını indirerek kullanabileceksiniz.

İstanbul Avrupa Yakası İş ilanları

isbul.net üzerinden İstanbul Avrupa yakası iş ilanları fırsatlarını takip edebilirsiniz. Avrupa yakası her zaman iş ilanları konusunda baskın çıkmıştır. Kurumsal firmaların yoğun olarak yer aldığı İstanbul Avrupa yakasında genel olarak sektörlere baktığımızda, Tekstil, Bilişim, Sağlık, Eğlence, Turizm ve Seyahat, Satış ve pazarlama, Emlak, Otomotiv, Sağlık öne çıkan sektörler arasındadır.

İstanbul Avrupa Yakasında İş ilanlarının Yoğun Olduğu Bölgeler

İstanbul Avrupa yakasında iş ilanlarının yoğun olarak yer aldığı bölgeler arasında, Beyoğlu, Fatih, Bayrampaşa, Bahçelievler, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Beşiktaş, Başakşehir, Bakırköy gibi ilçelerde iş ilanlarına rastalamamız mümkündür. Son yıllarda canlanan Arnavutköy, Hadımköy ve Kıraç bölgelerinde de sayıca iş ilanları bulunmaktadır.

İstanbul iş ilanlarına isbul.net üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İstanbul gibi büyük kentlerde iş bulmak ve iş ilanları arasında kaybolmamak için isbul.net’in sunduğu uygulama ve özelliklerinden kolayca yararlanabilirsiniz. Büyük kentlerde çalışmak diğer yerleşim bölgelerine nazaran daha zordur. Oturduğunuz lokasyona yakın iş ilanlarını bulmak artık zor değil. “Yakınımda iş bul” özelliği ile artık hiçbir iş ilanının kaçırmayacaksınız.

Dünya Kalite ödülüne sahip olan isbul.net adresini ziyaret ederek sizlerde İstanbul’da en uygun ve en güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim