• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne dönük silahlı bir saldırı gerçekleştirilirken saldırganlardan biri ölü olarak ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik görevlilerin ateşle karşılık verdiği olayda 1 saldırgan ölü ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin ana giriş kapısındaki güvenlik noktasına biri kadın 2 kişi tarafından ateş açıldı.

Polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü ele geçirilirken diğer saldırgan yaralı halde olay yerinden koşarak uzaklaştı. saldırının ardından yaralı halde kaçan erkek eylemcinin yakalandığı bildirildi. 

Bir polis memurunun da hafif yaralandığı saldırı nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı. Güvenlik tedbirlerinin artırıldığı bölgede kaçan teröristin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Helikopterle de desteklenen çalışmalar sonucu kaçan yaralı saldırgan da olay yerine yakın mesafede yakalandı.

ÜZERİNDE BOMBA VAR!

Vurulan şahıs Emniyet Müdürlüğü önünde yerde yatarken görülürken cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yerde yatan saldırganın üzerinden bomba olduğu iddia edildi.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA: BİR POLİS YARALI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne biri kadın iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, "Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" dedi. 

Şahin, yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirerek, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı" ifadelerini kullandı.

canli_bomba_1.jpg
canli_bomba_2.jpg
polis-002.jpg
Olayda hafif yaralanan polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim