• BIST 9717.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

İstanbul, Brezilya bileti için sahaya çıkıyor

İstanbul, Brezilya bileti için sahaya çıkıyor
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Neymar Jr, kendi adıyla düzenlenen futbol turnuvası ile binlerce genç futbolcuyu sokak futbolunun coşkusuyla buluşturuyor.

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Neymar Jr, kendi adıyla düzenlenen futbol turnuvası ile binlerce genç futbolcuyu sokak futbolunun coşkusuyla buluşturuyor. Red Bull'un düzenlediği "Neymar Jr's Five's İstanbul elemeleri 16 Nisan Cumartesi günü Ataköy Eski Dostlar Halı Sahası ve 17 Nisan Pazar günü Kartal Arena Spor Tesisleri'nde yapılacak.

Yapılacak maçlarda elemeleri kazanan takımlar Mersin'de yapılacak Türkiye finaline katılma hakkı elde edecek. Turnuvanın Türkiye finalini kazanan takım ise 35'ten fazla ülkenin yer alacağı Brezilya'daki dünya finali biletini elde edecek. İstanbul'daki elemelere katılacak genç yetenekler, takımını kurup www.neymarjrsfive.com adresinden kayıt olarak Türkiye'yi temsil etmek için sokağa çıkacak.

Sıra dışı sokak futbolu turnuvası "Neymar Jr's Five" için geri sayım başladı. Red Bull sporcusu Neymar Jr'ın adıyla düzenlenen turnuvanın Türkiye elemeleri, futbol kültürünün etkili olduğu İstanbul'da 16 Nisan Cumartesi günü Ataköy Eski Dostlar Halı Sahası ve 17 Nisan Pazar günü Kartal Arena Spor Tesisleri'nde devam edecek. Sokak futbolunun kuralsızlığıyla ve özgürlük duygusuyla düzenlenen Neymar Jr. Five elemeleri, 20 Mart başladı ve 23 Nisan'a kadar 17 ilde daha devam edecek. 2016 elemelerinin ardından Türkiye finali, 24 Nisan'da Mersin'de yapılacak. Büyük finali kazanan takım, Temmuz ayında Brezilya'daki dünya finaline gitmeye hak kazanacak.

Brezilya yolculuğunun ilk adımı ise "Neymar Jr's Five" Türkiye turnuvası kayıtları ile başladı. Turnuva kayıtları için en önemli şart ise takımların 16 ile 25 yaş arasındaki oyunculardan oluşması. Elemelerin ardından Türkiye finalini kazanan takım ülke şampiyonu olmakla kalmayıp, Brezilya'da yapılacak olan dünya şampiyonasında da Türkiye'yi temsil edecek. Elemelere katılmak isteyen Türkiye'deki genç yetenekler, takımını kurup www.neymarjrsfive.com adresinden kayıt olarak Türkiye'yi dünya finalinde temsil etmek için mücadele edecek.

Neymar Jr's Five turnuvasını www.neymarjrsfive.com , www.facebook.com/neymarjrsfive ve #neymarjrsfive üzerinden takip edilebilecek.

Cihan

İstanbul, Brezilya bileti için sahaya çıkıyor

İstanbul, Brezilya bileti için sahaya çıkıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim