• BIST 9517.4
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Isparta’daki feci kazanın tanıkları olayı anlattı

Isparta’daki feci kazanın tanıkları olayı anlattı
Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi doğu ve batı kampüsünü birbirine bağlayan üst geçitte 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan...

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi doğu ve batı kampüsünü birbirine bağlayan üst geçitte 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazadan kurtulanlar olayı anlattı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) doğu ve batı kampüsünü birbirine bağlayan üst geçitte meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Nesim S.'nin kullandığı 06 KBG 65 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprülü üst geçitte 2'si SDÜ öğrencisi 3 kişiye çarptı. Hızını alamayan kamyonet üst geçidin demir parmaklıklarına çarparak kısa bir süre asılı kaldıktan sonra yere düştü. Bu sırada kamyonetin çarptığı SDÜ'de temizlik işçisi olarak çalışan Veli Bakır (44), çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre yükseklikteki üst geçitten yola düşerek o sırada yoldan geçen Gürşah A.'nın kullandığı 34 PH 0345 plakalı aracın altında kalarak sürüklendi. Kazada Veli Bakır olay yerinde yaşamını yitirirken, SDÜ öğrencileri Betül Dönmez, Caner Özcanlı ve kamyonet sürücüsü Nesim S. yaralandı.

O anları anlattı

Kazada kamyonetin çarpması sonucu kalça kemiğinde kırık meydana gelen ve SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Isparta MYO Optisyenlik Bölümü öğrencisi Betül Dönmez İHA'ya konuştu. O sırada arkadaşlarıyla üst geçitte bulunduklarını belirten Dönmez, "O anda düştüm. Arkadaşlarım yanımdaydı. Bana ne söylemişlerse yapmışım. Aracın üzerimize geldiğini görmedim. Hiçbir şey de hatırlamıyorum. Hiçbir şey görmedim. Araç bana çarpmış. Sol tarafımdan darbe almışım. Yere düştüğümde arkadaşlarım çekmeye çalışmış, Çok az çekebilmiş. Sonra kendime geldiğimde hastanede olduğumu anladım" dedi.

Olaydan yara almadan kurtulduklarını belirten Isparta MYO Optisyenlik Bölümü öğrencisi Berat Çeliker de "Batı kampüsünden doğu kampüsüne geçiyordum. Birden yüksek bir motor sesi duydum. Arkamı döndüğümde virajı alamadığını gördüm. Toparlayamayacağı da belliydi. Sonra zaten toparlayamadı. Önce kaldırıma sonra aşağıya düştü" ifadelerini kaydetti.

Isparta’daki feci kazanın tanıkları olayı anlattı

Isparta’daki feci kazanın tanıkları olayı anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim