• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Isparta İtfaiye’sine Teknik Ekipman Takviyesi

Isparta İtfaiye’sine Teknik Ekipman Takviyesi
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü mevcut ekipmanlarına takviyelerde bulundu.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü mevcut ekipmanlarına takviyelerde bulundu.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan 7 adet dalgıç pompaya ilave olarak 10 adet dalgıç pompası alındı. Yine bünyesinde 23 adet olan motopomp sayısı da 33'e çıkarıldı. Personelin yangın esnasında kullandıkları ve ısıya dayanıklı yeni eldivenler de alındı. 11 itfaiye aracından ilk müdahalede kullanılan 6 adet araç kamera sistemi ile donatıldı. Takılan kameralar ile hem olay mahalline gidiş hem de yapılan müdahaleler 112 ile itfaiye komuta kontrol merkezinden anlık takip edilebilecek.

KONDİSYON İÇİN SPOR SALONU

İtfaiye Müdürlüğü'nde ayrıca her gün kondisyona dayalı spor aktiviteleri de devam ediyor. Günlük spor öncesinde de itfaiye personelinin kondisyonunu en üst seviyeye çıkarabilmesi amacıyla merkez binada spor salonu faaliyete geçti. Koşu bantları, mekanik bisiklet, kas geliştirmeye dayalı spor aletlerinin bulunduğu salonda personel her gün spor yaparak kondisyon depoluyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İtfaiye Müdürlüğü'ne alınan yeni ekipmanlar ile spor salonunu inceledi ve İtfaiye Müdürü Halil Açar'dan bilgiler aldı. Başkan Günaydın, Isparta Belediyesi'nde toplam 30 yıl hizmet veren ve bunun son 19 yılını itfaiye şoförü olarak tamamlayan Mustafa Alişar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi vererek, emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerini iletti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "İtfaiye Müdürlüğümüzün çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı gurur duyuyorum. Sizlerle ilgili hiçbir şikayet almıyorum. Belediyemizin itfaiye çalışmaları bana sevinç veriyor, gurur veriyor. Belediye Başkanlığı itfaiye açısından bana kolaylık veriyor" dedi.

Başkan Günaydın daha sonra personelin yeni yılını kutladı.

Isparta İtfaiye’sine Teknik Ekipman Takviyesi

Isparta İtfaiye’sine Teknik Ekipman Takviyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim