• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

İsmetpaşa OSB’ye Adım Adım

İsmetpaşa OSB’ye Adım Adım
Karabük'ün Eskipazar ilçesi İsmetpaşa Mevkiinde kurulması planlanan Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi adım adım hayata...

Karabük'ün Eskipazar ilçesi İsmetpaşa Mevkiinde kurulması planlanan Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi adım adım hayata geçiriliyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına yapılan Organize Sanayi Bölgesi talebi sonrası 8 bakanlıktan merkez ve taşra teşkilatlarından oluşan yetkililerin katılımlarıyla 21 kişilik yer seçim komisyonu toplantısı yapıldı. İsmetpaşa Mevkiindeki 900 hektar alanda yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi yer seçim komisyonu toplantısında kurumlar olumlu görüş bildirirken bir kaç kurum incelemeleri tamamlayıp daha sonra görüş vermek için zaman istedi. Toplantıya katılmayan kurum ve kuruluşlardan 30 gün içerisinde olumlu veya olumsuz görüşlerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne bildirmeleri istendi.

Sürecin devam ettiğini ve gelişmelerin sevindirici olduğunu belirten Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, "İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarını çok yakından izliyoruz. Sarı Kale'de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yetkilileri nezdinde toplantı yapıldı. Bu toplantı üzerine Organize Sanayi Bölgesi arazisine geçilip bakıldı. Komisyon raporlarını yazdı ve Bakanlığa bildirecek. Raporlar olumlu ve inşallah Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında bir sıkıntı yok, sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Raporlar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilip, bir ay içerisinde kesinleşecek. İsmetpaşa Organize Sanayi Bölgesini Eskipazar'ımıza ve bölgemize kazandırmak üzere çıkılan bu yolculukta bizlere her zaman üst düzey himaye ve destek veren değerli büyüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Karabük Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin olmak üzere yoğun çaba harcayan emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İsmetpaşa OSB’ye Adım Adım

İsmetpaşa OSB’ye Adım Adım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim