• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

İsmet Taşdemir: “Taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik”

İsmet Taşdemir: “Taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik”
Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1-1 beraberlikle biten Menemen Belediyespor maçının ardından, "Taraftarımıza galibiyet armağan isterdik....

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1-1 beraberlikle biten Menemen Belediyespor maçının ardından, "Taraftarımıza galibiyet armağan isterdik. Hem gittiğimiz yolda avantajımızı daha da sağlamlaştırmak hem de taraftarımıza o mutluluğu yaşatmak isterdik" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 29. hafta mücadelesinde Ankaragücü, sahasında Menemen Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına müsabakayı ve Ankaragücü taraftarının maça yoğun ilgisini değerlendiren Teknik Direktör Taşdemir, "Kazansaydık avantajımızı çok daha yukarı taşıyacaktık. Kaybetsek de sıkıntılı olabilirdi, sonuçta 3 puan fark vardı. İkili averajımızın da kötü olmasıyla bu bir puan şampiyonluk yolunda iyi oldu. Üzüldüğüm tek taraf stadı dolduran taraftarımıza galibiyeti armağan isterdik. Hem gittiğimiz yolda avantajımızı daha da sağlamlaştırmak hem de taraftarımıza o mutluluğu yaşatmak isterdik" açıklamasını yaptı.

"Lig son 5 haftaya sıkıştı"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da artık sona yaklaşıldığını belirten İsmet Taşdemir, "Kalan 5 haftaya 4 puan önde girmek bizim için önemli. Dolayısıyla biz maç maç düşünüyoruz ama geri kalan 5 maçı düşündüğümüz zaman; bugünkü maçı çok farklı da kazanabilirdik. Neticesinde bence seyiri iyi bir futbol oldu. Gol pozisyonu yüksek ama gol kısırlığı açısından iyi geçmedi. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Şimdi artık lig son 5 haftaya sıkıştı. Önümüzdeki hafta şampiyonluğa oynayan iki takım da düşmeme mücadelesi veren takımlarla oynayacak. Dolayısıyla fikstür avantajımız var ama maçlar gerçekten zorlu. Maç maç gidiyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah galip gelebilsek, o zaman biraz daha gittiğimiz yolu perçinleriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim