• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

İSMEK'e kayıt tarihi - 98 yeni branş açıldı

İSMEK'e kayıt tarihi - 98 yeni branş açıldı
İSMEK, 2014-2015 eğitim döneminde, eğitim verdiği ana alan ve branş sayısını yükseltirken, bir yenilik de kayıt işlemlerine getirdi.

İSMEK’te eğitim almak isteyen İstanbullular, 8 Eylül Pazartesi gününden itibaren başvurusunu internet üzerinden yapabilecek. Kayıt işlemi kurumun resmi web sitesi www.ismek.org üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek.   

İSMEK, 2014-2015 eğitim dönemine yeniliklerle başlıyor. Her yıl eğitim verdiği branş ve kurs merkezi sayısını artırarak hizmet alanını genişleten İSMEK, bu yıl eğitimlerine 98 yeni branş daha ekleyerek 348 branş sayısına ulaştı.

Bugüne kadar 1 milyon 840 bini aşkın kursiyerini mezun eden İSMEK, bu yıl kursiyer adaylarının dönem başlarında kurs merkezlerinden yaşanan yoğunluktan etkilenmemesi için internetten online kayıt kolaylığı getirdi. İSMEK’in eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, eğitim almak istedikleri branşa kurumun resmi web sitesi olan www.ismek.org üzerinden online olarak kayıt yaptırabilecek.   

Nasıl online kayıt yaptıracaksınız?

İSMEK’in 32 ana alandaki 348 branştan herhangi birine kayıt yaptırmak için, İSMEK’in sitesinde yer alan kayıt butonuna tıklamanız yeterli olacak. Böylelikle ister kurs merkezlerine göre, isterseniz de eğitim almak istediğiniz branşa göre dilediğiniz kursa kaydınızı yapabileceksiniz. 

İnternet üzerinden yapacağınız bu işlem ön kayıt olarak kabul edilecek. Ön kayıt gerçekleştikten sonra kursiyer adayına SMS ile ulaşılacak ve adaydan üç gün içinde ilgili kurs merkezine kesin kayıt için gerekli olan kimlik fotokopisi ile başvurması istenecek. Kendisine SMS geldikten sonra üç gün içinde kurs merkezlerine başvurmayanlar, kayıt hakkını kaybedecek. 

İSMEK’in bu eğitim döneminde hayata geçirdiği online kayıt uygulaması, ayrıca kursiyerlere branşların yıl içinde eğitimi verilecek farklı kurlarına da şimdiden kayıt yaptırabilme kolaylığı sağlıyor. 
İstanbullular, 8 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan online kayıt işlemi öncesi İSMEK eğitimleri ve branşlar hakkındaki en güncel bilgilere, İSMEK’in sitesi www.ismek.org adresinden ulaşabilecek. Bunun yanı sıra İSMEK’in, Facebook ve Twitter adreslerinden de eğitimlerle ilgili güncel bilgilere erişmek mümkün. 

Yeni dönemde 98 yeni branş

Her yıl eğitim verdiği branş sayısını artırarak hizmet alanını genişleten İSMEK, bu yıl eğitimlerine 98 yeni branş daha ekleyerek 348 branş sayısına ulaştı. Eğitimi verilecek 98 yeni branş, İstanbulluların talepleri, trendi yükselen meslek alanları ve eğitimli işgücüne ihtiyaç duyulan sektörler dikkate alınarak İSMEK’in eğitim yelpazesine eklendi.

fnflc_1409915539_7199.jpg

Mesleki eğitimde kendini sürekli geliştiren İSMEK pek çok alanda olduğu gibi bilişim alanında da sektörün ihtiyaçlarına yönelik eğitimleri bünyesine ekledi. “CISCO Network Eğitimi” ve “Mobil Uygulama Geliştirme” eğitimleri bunlardan sadece ikisi. 

Meslek Farklı sektörlere ve hizmet alanlarına pek çok girişimci ve eğitimli eleman kazandıran İSMEK’in bu yıl başlayacak eğitimlerinde; “CISCO Network Eğitimi”, “Mobil Uygulama Geliştirme” “Gaziantep Mutfağı”, “Liderlik Eğitimi”, “Görsel İletişim Tasarımı”, “Lale Yetiştiriciliği”, “Özel Eğitimli Bireylere Yaklaşım”, “Pet Hayvanları”, “Adli Takip Elemanı”, ve “Osmanlı Şerbetleri” de İSMEK’in branş yelpazesine eklenen yeni branşlar arasında yer alıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim