• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

İsmail Koncuk: "657 Sayılı Kanunun Değişecek Birçok Yönü Var"

İsmail Koncuk: "657 Sayılı Kanunun Değişecek Birçok Yönü Var"
Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 657 sayılı devlet memurları kanunu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "657 ile ilgili...

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 657 sayılı devlet memurları kanunu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "657 ile ilgili bir çalışma yaptık. 657'yi bilenler konuşsun dedik. Biliyorsan konuş, değişmeli mi elbette değişecek birçok yönü var" dedi.

Türk Eğitim- Sen tarafından Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un katılımıyla Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye Kamu- Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan,Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, 3 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, 6 No'lu Şube Başkanı Sami Çelik, İstanbul Kadın Kolları Başkanı Türkan Kırımlıoğlu ile çok sayıda üye katıldı.

"ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

Toplantıda konuşma yapan Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk törör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda hayatını kaybeden asker ve polislerle ilgili,

"Acı günler yaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Onları asla unutmayacağız. Onları unutmadığımızı önce onların hatıralarına saygı göstererek, onların hatırları, onların anneleri, babaları, evlatları, geride bıraktığı eşleridir. Onlara sahip çıkarak, millet olarak sahip çıkarak ve en önemlisi onlara saygı duyarak bu vefa borcumuzu her zaman göstermeliyiz ki şehitliğin bir anlamı olduğunu diğer insanlarımız görebilsinler, fark edebilsinler "dedi.

"657 SAYILI KANUNUN DEĞİŞECEK BİRÇOK YÖNÜ VAR"

657 sayılı kanun değişme tartışmasına değinen İsmail Koncuk, "Sayın başbakan kabine açıklanmadan önce bir toplantı yaptı. Sivil toplum örgütü başkanlarıyla orada da konuşurken ben tabi orada iş güvencesinden, iş güvencesinin tartışılmasından rahatsız olduğumuzu ifade ettik. Oradan bir sivil toplum örgütünün başkanı, o da dedi 657 değişmeli diye. Dedim ki; sanane kardeşim, seni ne ilgilendiriyor. Sen hiç 657 sayılı devlet memurları kanunu okundun mu? "Okumadım" dedi. Birçok köşe yazarı var. 657 öncelikle değiştirilmelidir diye başlık atıyor, makale yazıyor. Ya neresi değişmeli kardeşim. 657 sayılı kanunun neresi değişmeli, kimse cevap veremez. Biz de geçen Türkiye Kamu -Sen olarak buna tepki için 657 ile ilgili bir çalışma yaptık. 657'yi bilenler konuşsun dedik. Biliyorsan konuş, değişmeli mi elbette değişecek birçok yönü var. Ek gösterge konusu eskimiş bir konu bunları değiştirelim "şeklinde konuştu.

Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan da toplantıda bir selamlama konuşması yaparak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İsmail Koncuk: "657 Sayılı Kanunun Değişecek Birçok Yönü Var"

İsmail Koncuk: "657 Sayılı Kanunun Değişecek Birçok Yönü Var"

İsmail Koncuk: "657 Sayılı Kanunun Değişecek Birçok Yönü Var"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim