• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İsmail Kartal: 'Umudumuzu yitirmedik'

İsmail Kartal: 'Umudumuzu yitirmedik'
Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0 mağlup oldukları Galatasaray mücadelesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Umudumuzu yitirmedik. Ligin ilk yarısında kalan maçlar da en iyi sonuçları almak istiyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Eskişehirspor, sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bu akşam buraya puan almak için gelmiştik. Son iki hafta da iyi mücadele etmemize rağmen puan alamamıştık. 40. dakikaya kadar takım gayet iyi bir oyun ortaya koydu, pozisyonlarımız da vardı. Tartışmalı kararlarla gelen penaltı ve goller oldu. Takımımızın gücü ortada. Takımımız moral olarak çöküntü içerisine girdi ve devreye 3-0 mağlup girdik. İkinci yarı maç golsüzmüş gibi oyuncularımızı motive ettik. İkinci yarı da fena oynamadık ama sonuç olarak mağlup olduk. Önümüze bakıyoruz. İlk yarıya kadar 7 maçımız var ve 4’ünü kendi evimizde oynayacağız. Kendi evimizdeki maçları kazanıp, dışarıdan da alabildiğimiz kadar puanlar toplayıp, ikinci yarıya iddialı bir şekilde girmek istiyoruz. Umudumuzu yitirmedik. Sonuçta ligin son sırasında olsakta bu akşam Bülent Yıldırım’ın verdiği kararları tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Bizim takım olarak gücümüz belli. Bu tip kararlar da fazla bir şansınız kalmıyor. Galatasaray’ı, Hamza Hoca’yı ve ekibini tebrik ederim. Başarılar diliyorum. Biz de bundan sonra oynayacağımız maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR'A GELMEDEN ÖNCE ÇOK DÜŞÜNDÜM"

'Biz teknik direktörler Türkiye’de zor şartlar altında görev yapıyoruz' diyen Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Eskişehirspor’a gelmeden önce çok düşündüm. Eskişehirspor’un durumu ortada, futbol şehri ve gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Bu sıralarda olmaması lazım. Yöneticilerle bunun farkında. Geriye dönük hatalar eksikler olmuş olabilir ama bir yerden başlamak lazım. Biz de ekip olarak bir şeyleri düzeltebilir miyiz diye geldik. Çok çalışıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bakalım devreye kadar ne yapabileceğiz Bu işin matematiğine de devre arasına kadar bakacağız."

"FENERBAHÇE'DE EN ZOR GÜNLERİMİ GEÇİRDİM"

Deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz yıl çalıştırdığı Fenerbahçe ile ilgili gelen bir soruya ise, “Ben geçen sene hayatımın en zor ve güzel günlerini geçirdim. Ben ve ekibim çok başarılı olduk. Bu konu ile ilgili yorum yapmayacağım. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum” dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim