• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

İsmail Kartal 5-0'ın hesabını sordu

İsmail Kartal 5-0'ın hesabını sordu
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 5-0’lık Gaziantepspor galibiyetine rağmen oyuncularından hesap sordu.

İki günlük iznin ardından çarşamba günü Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli oyuncular tatil dönüşü hocalarının hışmına uğradı. Çalışma öncesi takımı toplayan Kartal, Gaziantepspor karşılaşmasının geniş bir analizini yaptı. İlk yarıdaki kötü futbola ve verilen pozisyonlara tepki gösteren deneyimli çalıştırıcı sert uyarılarda bulundu. 

İkinci yarı için tebrik 
Kartal'ın, maçtaki hataları tek tek oyuncularına göstererek, "İlk yarıdaki haliniz neydi öyle? Ne oldu sizin takım savunmanıza? Az kalsın fark yiyecektik" dediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin hocası ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını ve bunun tekrarını istemediğini net şekilde dile getirdi. 

5-0'lık bir maç sonrası Kartal'ın bu tepkisi başlangıçta oyuncuları şaşırtsa da deneyimli çalıştırıcı ikinci yarıdaki oyun ve farklı galibiyet ile ilgili de takımını kutladı. 

Dersimiz savunma 
Teknik Direktör İsmail Kartal, yaptığı bu uyarıların ardından dünkü idmanda takıma savunma çalıştırdı. 

Oyuncuları 4 gruba ayırıp dönüşümlü olarak çift kale maç yaptıran tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantepspor maçındaki hataların tekrarlanmaması için bu konu üzerinde özellikle durdu. Sık sık çift kaleyi kesen Kartal herkesi ikaz etti. 

Kuyt önemli! 
Takımın değişilmez ismi Dirk Kuyt ligin ikinci yarısıyla birlikte son dört maçta oyundan alındı. Bundaki en büyük etkenin ise tecrübeli futbolcunun yaşadığı sakatlıklar olduğu belirtildi. 

Antalya Kampı'nda sakatlanıp iyileşen Kuyt, ikinci yarının ilk maçı olan Kasımpaşa maçında aynı bölgeden tekrar sakatlandı. Sağ bacak kas zarında yırtık, kanama ve ödem oluşan Hollandalı oyuncu buna rağmen maç kaçırmadı. Ancak bu sakatlığın tekrarlamaması için İsmail Kartal, maç içinde sonucu aldıktan sonra Kuyt'ı kulübeye çekmeye başladı. Hollandalı yıldız çalışmalarda da dikkati elden bırakmıyor ve kendini zorlamamaya özen gösteriyor. (Milliyet)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim