• BIST 9079.97
  • Altın 2322.937
  • Dolar 32.3951
  • Euro 34.9128
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

İslahiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Kardeş Okula yardım kampanyası

İslahiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Kardeş Okula yardım kampanyası
İslahiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri okul olarak belirledikleri İslahiye 75.İlk Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

İslahiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri okul olarak belirledikleri İslahiye 75.İlk Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

İslahiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri kardeş okul olarak belirledikleri İslahiye 75. İlk Okulu için yardım kampanyası düzenledi. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Eğitim veren Cumhuriyet İlkokulu ile aynı ilçede eğitim veren 75. Yıl İlkokulu unutma Yardım kampanyası düzenleyerek, kardeş okullarına kırtasiye malzemesi, kitap ve ayakkabı gönderdi.

Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü Abdülkadir Gülşen ve Sınıf öğretmenleri Özlen Kurşun, Ayşe Atan, Gülsen Kurt,Ali kocagöl, Öğrenciler ve Öğrenci velilerinin düzenlediği kampanyayla toplanan yardımlar kardeş okul olan 75. Yıl İlkokulu öğrencilerine ayakkabılarını öğretmenlerce giydirilirken, yeni ayakkabılarını alan öğrenciler mutlu olduklarını ve arkadaşlarına teşekkür ettiklerini söylediler.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Abdülkadir Gülşen kardeş okul kapsamında Cumhuriyet İlkokulu'nun 75. Yıl İlkokulunu seçtiğini söyleyerek, "Bizlerde bu kampanya başladık. İhtiyacı olan öğrencilerimize Giyim, Kırtasiye, kitap toplama kampanyası yaptık sağ olsun velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kampanyaya büyük bir destek verdiler. Toplanan hediyeleri buraya gönderdiler. Sizlerde bu hediyeleri güle güle kullanın. Biz sizlerle kardeş okuluz, bizim okulumuzda kütüphane bulunuyor. Bu kütüphanede internet ve kitap okuma imkanları var, kütüphaneden de yararlanabilirsiniz" dedi.

75. yıl İlkokulu Müdürü Ufuk Kuş ise, "Böyle bir kampanyayı başladığınız için sizlere öğretmenlerinize, velilerinize ve öğrencilere çok teşekkür ediyoruz. Bizi kardeş okul olarak seçmenizden bizleri onurlandırıp gururlandırdınız. İnşallah bundan sonra bu sosyal okul kapsamında okulunuza sık, sık geleceğiz ve sizlerin imkanların bir kısmında da biz yaralanacağız sizlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim