• BIST 9805.83
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

İŞKUR-fagiad Buluşması

İŞKUR-fagiad Buluşması
Ordu'nun Fatsa ilçesinde İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak, işverenlere sağlamış olduğu destekler hakkında Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) üyelerini...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak, işverenlere sağlamış olduğu destekler hakkında Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) üyelerini bilgilendirdi.

Bolaman Mahallesi'nde bir restoranda düzenlenen toplantıda bir araya gelen İŞKUR yetkilileri ve FAGİAD dernek üyeleri, istihdam destekleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, "FAGİAD olarak Ordu İŞKUR Müdürlüğümüzle birlikte birçok ortak projede yer aldık. Şubat ayı içerisinde FAGİAD'ın bu zamana kadar yapmış olduğu en önemli faaliyetlerinden birisi olan girişimcilik kurslarını beraber açacağız. Ordu İŞKUR, KOSGEB ve FAGİAD ortaklığı ile dört sınıf açacağız. 120 genç girişimci arkadaşımızı devletimizin sağlamış olduğu 50 bin hibe, 100 bin faizsiz kredi imkânlarından faydalandıracağız. Bu kurslar önceden hep Ordu merkezde açılıyordu fakat bizler araya girerek kursların artık Fatsa ilçesinde açılmasına vesile olduk. Dernek olarak oluşan tüm maliyetleri üstlendik. Bizlere her zaman destek veren Ordu İŞKUR yetkilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa'nın verimli dernekleri arasında yer alan FAGİAD'ın üyeleri ile birlikte olmaktan ve onlara bilgiler vermekten dolayı çok mutu olduğunu ifade eden Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, "Rızkın onda dokuzu ticarette, ticaretin onda dokuzu ise cesarettedir. Paradan para kazanan değil emeğiyle, aklıyla ticaret yaparak kazanan ve bu ülkeye katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada dernek üyelerimizde hepsi gerçekten bu anlamda örnek göstereceğimiz kişiler arasında yer alıyor. Kazanılan paralarda devlete vergiler ödeniyor, kişiler istihdam ediliyor. İnsanlara ekmek vermek gerçekten çok güzel bir duygu. Her konuda sizleri bilgilendirip hep birlikte bir şeyler yapma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Toplantı daha sonra soru-cevap bölümüyle devam etti. Toplantı sonunda FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak'a teşekkür plaketi takdim etti.

İŞKUR-fagiad Buluşması

İŞKUR-fagiad Buluşması

İŞKUR-fagiad Buluşması

İŞKUR-fagiad Buluşması

İŞKUR-fagiad Buluşması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim