• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

İŞKUR Belediye Elele

İŞKUR Belediye Elele
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İŞKUR ile yapılan protokol gereği kırsal mahallelerde hizmet veren ekipleri ziyaret etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İŞKUR ile yapılan protokol gereği kırsal mahallelerde hizmet veren ekipleri ziyaret etti. Köylüköy mahalle kırsalında çalışan ekiplere sürpriz ziyaret gerçekleştiren Kafaoğlu, çalışanlara karanfil dağıttı, hal hatırlarını sordu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Kırsal Hizmetler Müdürü Kadir Uzun ile beraber, Altıeylül Belediyesi ve İŞKUR arasında imzalanan protokol gereği kırsal hizmetlerde görev yapan mesai arkadaşlarını ziyaret etti. Köylü köy kırsalında orman arazilerinin bakımını gerçekleştiren ekipler karşılarında Başkan Kafaoğlu'nu görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Zorlu arazi koşullarına aldırmadan kırsalda çalışan ekiplere moral motivasyon amaçlı olarak ziyarette bulunan Başkan Kafaoğlu, "Değerli çalışma arkadaşlarım, yol arkadaşlarım. Büyükşehir olduktan sonra kırsal mahalleler de belediye hizmet alanı içerisine girdi. Belediyecilik böyle bir şey, kırsal mahallerden bize geçen ormanın bakımını yapıyoruz. Sizlerin vasıtası ile bu hizmeti veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. İŞKUR ile işbirliği yapıldı. Toplum Yararına Proje çerçevesinde maaşlarınızı İŞKUR veriyor biz de size iş imkanı sunmuş oluyoruz. Altıeylül'ün güzelleşmesi noktasında katkı sağlıyor, evinize ekmek götürüyorsunuz. Elinizin emeği ile, ter dökerek helalinden para kazanıyorsunuz. Analarınızın ak sütü gibi helal bir para bu. Cenab-ı Allah sağlık sıhhat afiyetle aileniz ile birlikte yemeyi nasip etsin. Altıeylül olarak Balıkesir'in en büyük ilçesiyiz. 927 metrekare yüz ölçümümüz ve 175 bin nüfusumuz ile hem kırsalı hem merkezi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Her şey insanlarımızın mutluluğu için. Başta başkan yardımcılarımız, daire müdürlüğümüz olmak üzere kırsal hizmetler ekibimizi ve sizleri kutluyorum. Hayırlı işler diliyorum" şeklinde konuştu.

Karanfillerle çalışanları selamlayan Başkan Kafaoğlu verdikleri emeklerden dolayı çalışanlara teşekkür etti, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞKUR Belediye Elele

İŞKUR Belediye Elele

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim