• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

İskenderun’da seçim güvenliği toplantısı

İskenderun’da seçim güvenliği toplantısı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde ve yurt genelinde 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması" seçimleri ile ilgili...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ve yurt genelinde 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması" seçimleri ile ilgili olarak, seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur ve güven içinde gerçekleşmesi amacıyla alınacak önlemler ile Yüksek Seçim Kurulunca alınan kararların sağlıklı bir şekilde uygulanabilmesi adına Kaymakam H. Hasan Özyiğit başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Kaymakam H.Hasan Özyiğit'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve Siyasi Parti İlçe Teşkilatı Başkanları katıldı.

Kaymakam Özyiğit, halkın oyunu kullanmasıyla ilgili iş ve işlemlerin huzur ve sükunet içerisinde gerçekleşmesinin önemine dikkat çekerek, yürütülen çalışmaların ve gösterilecek olan hassasiyetin seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması, ülke ve ilçenin siyasi yaşamı ile demokratik hak ve özgürlüklerin eşit ve adil olarak kullanılmasına katkı sunacağını dile getirdi.

İskenderun'un demokratik olgunluğa ulaşmış, huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir kent olduğunu ifade eden Özyiğit, "Temennimiz, referandum sürecini ilçemize yakışır bir şekilde geçirebilmektir. İskenderun halkının ve siyasi parti teşkilatlarımızın çok değerli temsilcilerinin gerekli hassasiyeti göstereceklerine olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunum eşliğinde, halk oylamasının huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi açısından görüş alış verişinde bulunuldu.

İskenderun’da seçim güvenliği toplantısı

İskenderun’da seçim güvenliği toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim