• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

“İşinizi Aşk İçin, Toplum İçin Yapınca Marka Olursunuz”

“İşinizi Aşk İçin, Toplum İçin Yapınca Marka Olursunuz”
İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "İşinizi aşk için, toplum için yapınca marka olursunuz"...

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "İşinizi aşk için, toplum için yapınca marka olursunuz" dedi.

Timur, marka olmanın ve inşaat sektöründe başarıya ulaşmanın sırlarını gençlerle paylaştı. Girişimci gençlere tavsiyelerde bulunan Timur, "Gençlerin mutlaka davaları olsun. Mücadele, para ve başarı için olmaz. Mücadeleyi dünya için, başkaları ve çevrelerindeki sorunlar için yapsınlar" dedi.

"NEF İNSAN İHTİYAÇLARI İÇİN ÜRETİLDİ"

Markalaşmadaki ana unsur ihtiyaç odaklı olmak diyen Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Kapitalizmin temelinde duyguya çok yer vermeme yatıyor, duygusuzluk değil tabii strateji için duygu var. Bizim Nef'de marka olmamızı sağlayan iki unsurdan birincisi; sadece duygu için duygu değil, aşk ile yapmak da değil aşk için yapmak tabirini kullanıyoruz. İkincisi sadece insanın ve insan ihtiyaçlarının temel alındığı işler yapıyoruz. İnovasyonlarımızın, 19 tane patentimizin olmasının ve faydalı modelimizin sebebi budur. Dünyada farklı lokasyonlarda iş yapıyor olmamızın sebebi de budur. Nef tamamen insanın temel ihtiyaçları için üretilmiş bir markadır. O yüzden hem Türkiye'de hem de bambaşka bir kültürde olan Amerika'da iş yapıyoruz. Ana sebebimiz koca bir şirket yapalım diye olmadı o yüzden beşinci senesinde Türkiye'nin pazar lideri bir şirket olduk,aşk için yapınca oluyor" ifadelerini kullandı.

"GENÇ YAŞTA MİLYONLAR KAZANIN AMA KAZANDIĞINIZ MİLYONLARI UMURSAMAYIN"

"Girişimci gençlerin mutlaka davaları olsun mücadele salt para,başarı için olamaz" diyen Timur, açıklamalarına şöyle devam etti: "Mücadeleniz dünya için, başkaları için veya çevrenizdekilerin sorunlarına çözüm bulmak için olsun Başarının sırrı kendinden vazgeçebilmektir, kendini düşünerek varacağınız noktayla, dünyayı düşünerek varacağınız nokta elbette ki bir olmayacaktır. Dünyayı düşünün ama para kazanmak veya kariyerinizde yükselmek için de değil de, gerçekten dünyanın ihtiyacı olduğu için düşünün. Hepiniz genç yaşta milyonlar kazanmak isteyebilirsiniz ancak esas olan milyon kazanmayı amaç edinmeden insanın derdine çözüm bulmak için çalışmaktır. Odağınıza insanı alıp böyle düşündüğünüzde ancak o haya ettiğiniz milyonları kazanabilirsiniz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim