• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

İshak Gazel: Aramızdaki Kardeşlik Hukukuna Müdahale Edilmesine Asla İzin Vermeyeceğiz

İshak Gazel: Aramızdaki Kardeşlik Hukukuna Müdahale Edilmesine Asla İzin Vermeyeceğiz
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Bu topraklarda bin yıldır yaşıyoruz....

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Bu topraklarda bin yıldır yaşıyoruz. Bin yıldır kardeşlik hukuku içinde, bu topraklarda millet oluşturduk. Hiç kimsenin, aramızdaki kardeşlik hukukuna müdahale etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Gazel, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat ile birlikte, Ankara'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin parlamentoda basın toplantısı düzenledi.

Milletvekilleri, Ankara ve Diyarbakır Silvan'da meydana gelen terör eylemi sonucunda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dilediler.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Ramazan Bayramı sonrasında başlayan ve bugüne kadar süren terör olaylarının, Türkiye'nin demokrasisini, uluslararası itibarını ve kamu düzenini hedef aldığını vurguladı. Gazel, bu saldırılar karşısında millet olarak tek yürek, birlik halinde durduklarını belirtti.

İshak Gazel, bu saldırılara gereken cevabı, millet olarak birlik ve beraberlik içinde durarak verdiklerini, vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Türkiye'nin bu terör olaylarını, iç ve dış tehditleri, sıkıntıları aşacak özgüvene sahip olduğuna anlatan Gazel, "Bu topraklarda bin yıldır yaşıyoruz. Bin yıldır kardeşlik hukuku içinde, bu topraklarda millet oluşturduk. Hiç kimsenin, aramızdaki kardeşlik hukukuna müdahale etmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili İshak Gazel, saldırılardan sonra TBMM'de AK Parti, CHP, MHP Grup başkanvekillerinin ortak deklarasyonu okuduğunu belirterek, "Bu deklarasyona imza atmaktan imtina eden, TBMM çatısı altında terör konusunda bile tavır koyamayan partiyi de kınıyorum. Bu sıkıntılı süreç karşısında aldıkları tavırla Türkiye'nin bir bütün olduğunu gösteren halkımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim