• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

İşadamlarından İşbirliği Buluşması
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Selanik Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Odası işbirliği ile yürütülen Erasmus Projesi kapsamında Yunanistan'dan...

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Selanik Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Odası işbirliği ile yürütülen Erasmus Projesi kapsamında Yunanistan'dan gelen işadamları heyeti, Edirne'deki iş adamlarıyla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinden Edirne'ye gelen 20 kişilik iş adamlarıyla Edirneli işadamları ETSO'da görüşmelerde bulundu. ETSO Genel Sekreteri Nevzat Taşkın açılış konuşması yaparak, Selanik'ten gelen işadamlarını ETSO'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bugünkü toplantımızın birinci bölümü firmalarla ikili iş görüşmeleri halinde gerçekleşecek. İkinci bölümde ise, bu toplantıdan elde edilen sonuçlar ve sonuç bildirgesiyle birlikte ticaret ve sanayi odası başkanımızla değerlendirmelerini yapacağız. Bugünkü toplantımızın gerçekleşmesinde başta başkanımızı ve diğer tüm katılımcılara değerli katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Komşu ülke Yunanistan ile ticaretimizin geliştirilmesi için bu tür toplantıları sık sık tekrarlayacağız. İkili iş görüşmelerinin başarılı geçmesini temenni eder, başarılar dilerim" dedi.

"HEM TANIŞMA HEM DE NASIL ORTAK FAYDALARDAN YARARLANABİLECEĞİ GÖRÜŞÜLDÜ"

Selanik Küçük Orta ve Küçük Ölçekli İşletmeler Odası Başkanı Panagıotıs Papadopoulos görüşmeler öncesi açılış konuşması yaparak, "Öncelikle hoş geldiniz. Katılımınızdan ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Burada hangi ortak faydalardan yararlanarak iş yürütebileceğimizi konuşmak ve bir birimizi tanımak için bulunuyoruz. Türk ve Yunan ortakların ve çalışanların birlikte ne tür ortak faydalardan yararlanabileceğine yönelik konuşmalar olacak. Burada yapılacak görüşmelerde herkese başarılar diler, gelecekte bu konuşmaları tekrarlamayı umut ediyorum. Görüşmelerin başarılı geçmesini arzu ediyorum" şeklinde konuştu.

İkili görüşmelerin ardından meclis salonunda proje toplantısı ve işbirliği protokolü imzalandı.

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

İşadamlarından İşbirliği Buluşması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim