• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

İş Yerleri 12 Nisan’da İhaleye Çıkıyor

İş Yerleri 12 Nisan’da İhaleye Çıkıyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi projesi içerisinde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Nisan Salı günü ihaleye...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi projesi içerisinde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Nisan Salı günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Mart Ayı Meclis Toplantısında meclis üyelerimizden 28 adet iş yerinin satışa çıkarılması için yetki almıştık. Meclis onayının ardından süreci hızlandırdık. İş yerlerinin ihalesine 12 Nisan Salı günü çıkıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

28 ADET İŞYERİ

28 iş yerinin ihaleye çıkacağını söyleyen Başkan Toçoğlu, "Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki İl Özel İdaresi'nden devraldığımız arazide hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi'nde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bilindiği üzere bu proje içerisinde 28 adet de iş yeri yer alıyordu. İş yerleri için planlamamız şu şekildeydi: zemin katta bulunan 14 işyerinin sadece eczane, gözlükçü ve medikal market olması şartı söz konusuydu. Üst katta kalan dükkânlar ise ofis ve büro olarak kullanabilecek şekilde projelendirildi" diye konuştu.

BELEDİYEYE EK KAYNAK

Her bir iş yeri için ayrı ihalenin yapılacağı bilgisini de paylaşan Başkan Toçoğlu, "Kamuoyuna daha önce açıkladık. Her biri 52 metrekare olarak planlanan bu yapıların iç dekorasyonu mülk sahiplerine ait olacak. 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceğimiz ihalede her bir dükkân için ayrı ihale yapılacak. Daha önce de açıkladık: inşallah bu iş yerlerinin satışları ile belediyemize ciddi bir kaynak transferi de yapılmış olacak. Böylece elde ettiğimiz geliri diğer yatırımlarımız için kullanacağız. İnşallah yaz aylarında da AKOM'da inşaat çalışması tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

İş Yerleri 12 Nisan’da İhaleye Çıkıyor

İş Yerleri 12 Nisan’da İhaleye Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim