• BIST 9758.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

İş, Sanat Ve Spor Camiası Bu Düğünde Buluştu

İş, Sanat Ve Spor Camiası Bu Düğünde Buluştu
Türkiye'nin tanınmış ailelerinden Torunoğulları'nın biricik kızları Özlem Torunoğulları, Reyhan Öztürk'le İstanbul Etilerde bulunan Le Merıdıen...

Türkiye'nin tanınmış ailelerinden Torunoğulları'nın biricik kızları Özlem Torunoğulları, Reyhan Öztürk'le İstanbul Etilerde bulunan Le Merıdıen Hotel'de görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Avrupa'nın en büyük iş gruplarından olan Edelstall Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye'deki en büyük turizm yatırımlarını yöneten, Dünya Türk İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Bölge Komitesi Başkanı ve Yurtdışı Vatandaşlar Danışma Kurulu Üyesi Turgut Torunoğullarının kızı Özlem Torunoğulları yaklaşık bin seçkin davetlinin katıldığı düğünle dünya evine girdi.

Çiftin nikah şahitliğini, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dünya Ekonomik İş Konseyi (DEİK) Başkanı Rona Yırcalı, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, DEİK Türkiye, Balkanlar İş Konseyi Başkanı Ömer Süsli yaptı.

Erdegül ve Turgut Torunoğulları, kızı Özlem Torunoğulları'nın düğününe gelen davetlileri birlikte karşıladı. Davetlileri ilk önce otelin özel salonunda ağırladılar ardından nikah kıyılmak üzere hep birlikte düğün töreninin yapılacağı salona geçtiler.

Gelinin abisi Ercan Torunoğulları yaptığı açıklamada, "Büyük ailemize bir fert katıldı. Ailemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Beşiktaş transfer komitesi Başkanı Erdal Torunoğulları, "Çok mutlu ve gururlu olduğunu ve çifte bir ömür boyu mutluluk dilediğini" belirtti.

Yaklaşık 35 yıllık evli çift olan anne Erdegül Torunoğulları ve baba Turgut Torunoğulları, "Oğullarımız çok, çok gelin aldık. Ama kız vermek zormuş. Bu duyguyu burada bir daha tattık. Önemli olan çocukların mutlu olması ve büyük ailemize, sülalemize ve milletimize hayırlı evlat yetiştirmeleri" diyerek sözlerini tamamladı. Dede Faik Torunoğulları da, "İşte geldik gidiyoruz en büyük mutluluk çocukların, torunların böyle güzel mürüvvetlerini görmek" dedi.

Çiftin düğününe Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dünya Ekonomik İş Konseyi (DEİK) Başkanı Rona Yırcalı, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Türkiye, Balkanlar İş Konseyi Başkanı Ömer Süsli, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sinema oyuncusu Nuri Alço, Kars, Ardahan, Iğdır (KAI) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğün töreninde sanatçı Gökhan Tepe ve bir çok ses sanatçısı sahne aldı.

İş, Sanat Ve Spor Camiası Bu Düğünde Buluştu

İş, Sanat Ve Spor Camiası Bu Düğünde Buluştu

İş, Sanat Ve Spor Camiası Bu Düğünde Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim