• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Teke Yöresi 2. Hayvancılık Tarım ve Süt Teknolojileri Fuarı'nın, Burdur için büyük önem...

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Teke Yöresi 2. Hayvancılık Tarım ve Süt Teknolojileri Fuarı'nın, Burdur için büyük önem taşıdığını belirterek "Ekonomisi gelişmekte olan Burdur için tanıtım ve fuarcılık, hayati önem taşıyor. Bu yüzden fuara katılımı destekliyoruz" dedi.

GL Platform Fuarcılık tarafından 28 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'na sayılı günler kala hazırlıklar devam ediyor. Büyük ve küçükbaş hayvanların sergileneceği fuarda, çiftlik ekipmanları ve teknolojileri, genetik ve yem sektöründeki gelişmeler de görücüye çıkacak. Fuarda sektörün önde gelen firmalar, birlikler, kooperatifler stant açacak, yurt içi ve yurt dışı alıcılarla buluşma olanağı yakalayacak.

Fuar iş dünyasından da tam destek gördü. BUTSO Başkanı Keyik, fuarın Burdur ekonomisi için önemine dikkat çekerek, "Üretim potansiyelleri ve ihracat rakamları yüksek olan Burdur için, tanıtım faaliyetleri ve fuarcılık büyük önem taşıyor. "Reklam yapmak parayla, yapmamak iflasla biter" sözü de bu önemi çok güzel ifade ediyor. Gelişmekte olan bir ekonomiye sahip Burdur için tanıtım ve fuarcılık "can damarı" niteliğinde ve BUTSO olarak bizler, sektör ve firmaların gelişiminde, fuarların sağladığı çok yönlü faydaların farkındayız. Fuarcılığı ve fuarlara katılımı daima destekliyoruz" dedi.

SEKTÖRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Burdur Tarım İl Müdürü Fırat Erkal da sektörde son yeniliklerin fuarda yer alacağını, yoğun bir katılım beklediklerini ifade ederek "Burdur özellikle damızlık ve süt hayvancılığı konusunda marka bir kent. Damızlık ve süt hayvancılığının merkezi konumunda olduğu için de bu tür fuarları her zaman destekliyoruz. Çünkü bu tür fuarlar, Burdur'a ve sektöre büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek

İş Dünyasından Burdur Fuarı’na Tam Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim