• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek
Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, Kula Şoförler Odası ikinci başkanı Özgüven Turizm sahibi Ahmet Gürkan ve Sönmez Tarım sahibi Muammer...

Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, Kula Şoförler Odası ikinci başkanı Özgüven Turizm sahibi Ahmet Gürkan ve Sönmez Tarım sahibi Muammer Sönmez, Kula Ülküspor'a zorlu Tırazlarspor maçı öncesinde sürpriz bir ziyarette bulunarak futbolculara ve teknik ekibe baklava ikram etti.

Ülküspor'un antrenman yaptığı Kula ilçe stadyumuna giderek zorlu karşılaşma öncesinde takıma moral vermek isteyen Kulalı iş adamlarını idman yapan futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra idmanı takip eden Kula Ülküspor Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Tek tek futbolcular ile konuşan iş adamları, Cumartesi günü Kula ilçe stadında oynanacak olan zorlu Tırazlarspor maçı öncesi siyah beyazlı futbolculardan galibiyet sözü aldı.

"CUMARTESİ GÜNÜ KULA ÜLKÜSPOR ŞAMPİYON OLACAK"

Galibiyet sözünün ardından futbolculara baklava ikram eden Uysal, Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşma ile ilgili olarak, "Kula Ülkü spor'un bulunduğu yeri hak etmediğini hepimiz biliyoruz. Bu yıl yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların olduğu gibi bizde bu takımın Süper Amatör lig'e çıkacağına eminiz Bu takım bu şehrin takımı ve hepimiz sahip çıkmalıyız Cumartesi günü de takımımız bizlerin yüzlerini güldürecek, sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerdir." İfadelerini kullandı.

TAŞATAR: "FUTBOLCULARIMIN 3 PUANI ALACAĞINA İNANIYORUM"

İş adamlarının desteğinden dolayı teşekkür eden Kula Ülküspor Teknik Direktörü Mustafa Taşatar ise, "Son maçlarda takımımız güzel bir ivme kazandı. Bu hafta evimizde güçlü rakibimizle oynayacak olsak da ben futbolcularımın terinin son damlasına kadar savaşıp 3 puanı alacağına inanıyorum. Başkanlarımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kula Ülküspor 29 puanla ikinci sırada yer alırken konuk ekip Trazlarspor ise 30 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

İş Adamlarından Ülküspor’a Tam Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim