• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

İş Adamlarından Girişimcilik Ve Kariyer

İş Adamlarından Girişimcilik Ve Kariyer
Malatyalı iş adamlarından Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Malatya İşadamları Derneği (MİAD) işbirliği...

Malatyalı iş adamlarından Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Malatya İşadamları Derneği (MİAD) işbirliği ile düzenlediği "Girişimcilik ve Kariyer Söyleşileri" etkinliğinde konuştu.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHGİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Cybersoft Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Göğebakan, etkinlik öncesi İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretin ardından Çelik ile misafirleri "Girişimcilik ve Kariyer Söyleşileri" etkinliğine katılmak üzere Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu'na geçti. Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesiriklioğlu, Malatyalı iş adamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşmacı olarak davet edilen Malatyalı iş adamlarından Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, katılımcılara iş hayatı, kariyeri ve tecrübelerini anlattı. Hayatın hangi safhasında olursa olsun herhangi bir alanda başarılı olmak isteniyorsa azimle çok çalışmak, mutlaka herhangi bir yabancı dil bilmek, inovasyona açık ve vizyonel düşünmenin önemine vurgu yapan Hikmet Tanrıverdi ve Yenal Göğebakan, öğrencilere kendi hayatlarından kesitlerle başarılı olma hakkında bilgi verdi.

Söyleşi sonunda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından konuşmacılara kristal plaket ve hediye paketi verildi. Daha sonra Çelik ile birlikte İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santralini de gezen misafir iş adamları gördükleri ilgi nedeniyle müteşekkir olduklarını ifade etti.

İş Adamlarından Girişimcilik Ve Kariyer

İş Adamlarından Girişimcilik Ve Kariyer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim