• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

İş Adamları İle Yardım Derneğinden Suriyelilere Yardım İçin Protokol

İş Adamları İle Yardım Derneğinden Suriyelilere Yardım İçin Protokol
Suriyeli ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla MÜSİAD ve İyilikder arasında yardım protokolü imzalandı.

Suriyeli ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla MÜSİAD ve İyilikder arasında yardım protokolü imzalandı. Vakit İyilik Vakti sloganıyla imzalanan protokol, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın makamında yapıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın makamında gerçekleşen protokol imza törenine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Yunus Atilla Hamallar katıldı.

Vakit İyilik Vakti sloganıyla imzalanan protokolün amacının Suriye'de yaşayan yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmak olduğu belirtildi.

Protokol hakkında bilgi veren MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, "Biz MÜSİAD olarak Suriyeli kardeşlerimize yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bu kampanyamızda İyilikder ile birlikte ortak hareket etme kararı aldık. Gaziantep Valimiz Ali Yerlikaya huzurunda İyilikder ile protokol imzalayarak yola çıkmış bulunmaktayız. Türkiye de yaklaşık 3 milyon Suriyeli yaşamakta ve bunun yaklaşık 4 yüz bini Gaziantep'te bulunuyor. Burada bulunan Suriyelilere, kamu kuruluşları, belediyeler, yardımsever iş adamları ve hayır kurumları gerekli ihtiyaçlarının birçoğunu karşılıyor. Ancak bir de Suriye de yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz var. Bizde "Komşusu Aç İken Tok Yatan Bizden Değildir" diyen bir dinin mensubu olarak bu duruma duyarsız kalmadık. Bu kampanyamız da olabildiğince Sayın Valimizin de desteğini arkamıza alarak, yoğun bir çaba sarf edip olabildiğince en yüksek seviyeye ulaşarak bu yardım kampanyamızı 29 nisan da inşallah Sayın Valimizle, İl Müftümüzle, MÜSİAD camiamızla yardım TIR'larımızı uğurlamak istiyoruz. Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

İş Adamları İle Yardım Derneğinden Suriyelilere Yardım İçin Protokol

İş Adamları İle Yardım Derneğinden Suriyelilere Yardım İçin Protokol

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim