• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme
TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Balıkesir'de üniversite öğrencilerine iş hayatında...

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Balıkesir'de üniversite öğrencilerine iş hayatında başarılı olmanın sırlarını anlattı. Stand up göstericilerini aratmayan Sabancı, dinleyenleri kahkahaya boğdu.

Balıkesir Sanayi Odası'nın davetlisi olarak Balıkesir'e gelen TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Mühendislik Fakültesi konferans salonunda öğrencilere hitap eden Sabancı, Pegasus Hava Yolları'nı aldıklarında 400 civarında çalışan olduğunu, bugün ise 6 bin kişilik bir aile olduklarını anlattı. Pegasus'tan daha ucuza uçak bileti alıp almadıklarını öğrencilere soran Ali Sabancı, kimsenin el kaldırmaması üzerine durumdan memnuniyetini gizlemedi. Rakipleri olan bir hava yolu şirketinin yaptığı reklamda, koltuk arası mesafenin 77 santim olduğunun vurgulandığını anlatan Sabancı, "Bir hava yolu şirketi çıktı ve bir reklam kampanyasına başladı. Büyük bütçelerle televizyonlarda falan yer aldılar. Diyor ki reklam kampanyasında, "Bizimki 77 santim'. Valla kardeşim bizimki 77 santim değil. Zaten bizimkinin kaç santim olduğu sizi nasıl ilgilendiriyor? Misafir ne istiyor? Misafir santimine bakmıyor. Misafir zamanında kalkabiliyor mu, o önemli diyor" şeklinde konuştu.

Sabancı'nın konuşması salonda kahkahalarla karşılandı.

SABANCI'DAN JET FADIL YORUMU

Ticaret hayatında yalana yer olmadığını anlatan Ali Sabancı, dün tutuklanan Fadıl Akgündüz'ü isim vermeden gündemine aldı. Sabancı, "Kalıcılık kolay olmuyor. Bakın arama motorlarına, dün bir insan 3. defa aynı yöntemle Türkiye'yi dolandırdı. İsmi lazım değil. Kendine mi yanarsın, adama mı yanarsın? Bize müstahak demek ki. 3 defa aynı yöntemle dolandırdı. İsmi de hava yollarını hatırlatıyor biraz. Belki 4. defa da dolandırabilir yani" dedi.

Ali Sabancı programın sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme

İş Adamı Sabancı’dan Rakiplerine Gönderme

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim