• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı
2006 yılında TBMM üstün hizmet ödülü alan ve 1999 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından "şükran plaketi" verilen Merinos Halı...

2006 yılında TBMM üstün hizmet ödülü alan ve 1999 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından "şükran plaketi" verilen Merinos Halı Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 9. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Törene Erdemoğlu ailesi, akrabaları, çalışanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.Gaziantep asri mezarlıktaki Erdemoğlu aile mezarlığında yapılan anma töreninde konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun yaşam ilkelerini hatırlatarak, "Bizlere öğrettiği yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz Besni ilçemizde, mimarlık fakültesinin temelini attık çok şükür inşaatı devam ediyor. İnşallah Bir buçuk yıl sonrasında eğitim ve öğrenime açacağız. Besni ilçemizdeki bu fakülte hayalini biraz genişlettik.Çünkü bugün hayatta olsaydın,sende Besni'de üniversite olsun isterdin" dedi.

Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun doğduğu yer olan Adıyaman ili Besni ilçesinde başlatılan "Yeşil Besni için tüm Besnililer El ele" kampanyasının da sürdüğünü belirten İbrahim Erdemoğlu, yeni yılda bu kampanyayı hızlandıracaklarını kaydetti.

İstihdam müjdesi veren İbrahim Erdemoğlu, "İplik Fabrikasında yaklaşık 350 kişi çalışıyor. Önümüzdeki yıl kapasiteyi artırıp çalışan sayısını 700 kişiye çıkaracağız" dedi. Gaziantep'te toplam 5 bin kişi kapasiteli büyük bir cami yapımını sürdürdüklerini de hatırlatan Erdemoğlu, "Gaziantep ilimizde annemiz Servi Erdemoğlu adına bir cami yaptırıyoruz. Proje çalışması devam ediyor, bu cami şuan Gaziantep ilimizin en büyük camisi olacak. 3 bin 500 kişi kapalı, bin 500 kişi açık alan olmak üzere toplam 5 bin kişilik bir cami yaptırıyoruz. Bizler babamızın çizdiğin yolda çalışmaya ilçemize, ilimize ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

İş Adamı Mehmet Erdemoğlu Dualarla Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim