• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

İş Adamı Kuştepe’den, 9. Travel Turkey İzmir Fuarı Açıklaması

İş Adamı Kuştepe’den, 9. Travel Turkey İzmir Fuarı Açıklaması
Adıyamanlı İş Adamı Veysel Kuştepe, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 9. Travel Turkey İzmir Fuarında Adıyaman'ı en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.

10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir'de, düzenlenen 9. Travel Turkey İzmir Fuarına Adıyaman'ı temsil eden VEKA Turizm İşletmecisi İş Adamı Veysel Kuştepe, 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'nın oldukça güzel geçtiğini ve fuardan memnun bir şekilde ayrıldıklarını belirterek Adıyaman'ı İzmir'de, çok güzel bir şekilde tanıttıklarını vurguladı.

Fuar alanında Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile Adıyaman Vali Yardımcılarından oldukça büyük destek gördüklerini belirten Kuştepe, kendilerine verilen destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu tür fuarlarda ilin önde gelenlerinin kendilerine destek sunulmasından oldukça memnun kaldığını belirten VEKA Turizm İşletmecisi İş Adamı Veysel Kuştepe, " 9. Travel Turkey İzmir Fuarı oldukça güzel geçti. Bizler fuarda Adıyaman'ın daha iyi tanıtılması için elimizden geleni yaptık. Allah Valimiz Mahmut Demirtaş'tan razı olsun. Valimiz Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcılarımız ve Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekici, sabahın erken saatlerinde fuar alanına gelip akşam saatlerine kadar fuar alanında Adıyaman stantlarında kalarak hem Adıyaman'ın tanıtımı için elinden geleni yapıyordu hem de bizlere destek veriyordu. Kendilerini takdir edip çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Başka illerin stantlarına gittiğimizde o illerin valisi, kaymakamı yada belediye başkanını göremedik. Ama bizim valimiz gece gündüz yanımızdaydı, İstanbul'da, düzenlenecek olan turizm fuarında Adıyaman'ı tanımak için bizlerde katılacağız. Adıyaman'ın milletvekillerini ve ilin önde gelenlerini, bu fuarda Adıyaman'ı tanıtmak için bekliyoruz" sözlerini vurguladı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanlık seçimlerinde yeniden başkan seçilen Başaran Ulusoy'a, hayırlı olsun dileklerinde bulunan İş Adamı Veysel Kuştepe; " Türkiye Seyahat Acenteleri Başkanlığı seçimlerine katıldım. Ve seçimi kazanan Başkan Başaran Ulusoy'u tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. Seçimler öncesinde Başkan Başaran Ulusoy'u batıda bulunan seyahat acenteleriyle beraber Adıyaman'a, Nisan veya Mart aylarında Güneşin doğuşunu ve batışını izlemeye davet ettim kendileri de bize geleceğine dair söz verdi ve gelecek" şeklinde konuştu.

Yılbaşına özel turizm turlarının olduğunu belirten Kuştepe; "Yılbaşına özel turlarımız var bu turlarımızdan birinde, Adıyaman'dan, Halfeti'ye, Atatürk Barajı'na, Şanlıurfa'ya, Balıklı Göl'e gidilecek ve oralar gezilecek ve bir başka turumuz ise, Kapadokya turumuz var. Turlarımıza katılan vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde alarak gezilecek yerleri gezdiriyoruz doyasıya eğlenen vatandaşlarımız tekrardan güvenli bir şekilde Adıyaman'a getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim