• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Irlamaz Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalleyi Çatalköprü Mahallesi'ne bağlayan güzergah üzerine yapılan menfez...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Irlamaz Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalleyi Çatalköprü Mahallesi'ne bağlayan güzergah üzerine yapılan menfez yolu yerinde inceledi.

Irlamaz Mahallesi ile Çatalköprü Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan kötü durumdaki çay yolu, 3 adet menfezin yerleştirilmesiyle trafiğe elverişli hale geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirilen çalışmalarla, mezbelelik alan çöpten arındırılarak daha sağlıklı bir görüntü oluşturuldu. Mahalleyi ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de söz konusu alanda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin'e Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, Aşağı Bozkır Mahalle Muhtarı Sabahattin Özakgün, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe ve belediye daire müdürleri eşlik etti.

Yük kamyonlarının sıklıkla kullanmasından dolayı zamanla bozularak tehlike arz eden ve oldukça dar olan mevcut köprüdeki sorunu aşmak adına girişimde bulunduklarını söyleyen Başkan Şirin, "Burası taşımalı eğitim dolayısıyla öğrenci servislerinin kullandığı bir bölgemiz. Mahallemizin batısında kalan çiftliklerin ve yerleşim alanlarının ulaşım sağladığı köprüden tek araç dahi zor geçiyordu. Bu anlamda bizler de Büyükşehir Belediyemiz'den destek aldık ve buraya 3 adet büz yerleştirildi. Şuanda genişletilmiş, trafiğe elverişli ve oldukça sağlam bir geçiş yolu oluşturuldu. Irlamaz Çayı'nın bir kolu olan bu bölgedeki su akışı da büzlerle birlikte bundan sonra rahatlıkla sağlanacaktır. Çöplük haline gelen bölgeyi bir nebze olsun rahatlatmış da bulunuyoruz. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen Büyükşehir Belediyemiz'e teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtar Akman'dan teşekkür

Mahalle Muhtarı Ali Akman da verdikleri hizmetten dolayı Başkan Şirin nezdinde herkese teşekkür ederek, "Sağolsunlar yıllardır korku duyduğumuz bu bölge güven altına alındı. Hem Başkanımız Turgay Bey'e hem de Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Bey'e ilettiğimiz konuya çözüm getirdiler. Çocuklarımızın da kullandığı köprü artık daha sağlam, genişletilmesinden dolayı da daha güvenli. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı

Irlamaz Mahallesi’nin menfez yolu tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim