• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

İrfan Saraloğlu:“Muhtemelen hafta içi verilen demeçler hakem arkadaşımızı etkilemiş olabilir”

İrfan Saraloğlu:“Muhtemelen hafta içi verilen demeçler hakem arkadaşımızı etkilemiş olabilir”
Teleset Mobilya Akhisarspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, " Burada takdir hakkını lehimize kullansaydı...

Teleset Mobilya Akhisarspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, " Burada takdir hakkını lehimize kullansaydı penaltıyı verseydi, beraberliği yakalayıp ikinci golü arama şanslarımız olurdu ancak muhtemelen hafta içi verilen demeçler hakem arkadaşımızı etkilemiş olabilir" dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında T.M. Akhisarspor, sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un cezalı olması sebebiyle maç sonrası basın toplantısına katılan T.M. Akhisarspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, "Maçın başına dönecek olursak kadro kurmakta sıkıntılı bir süreçteydik. Kartlı ve sakat oyuncularız vardı. Kullanabileceğimiz oyuncular bugün bizlerle beraber değildi. Maç her iki tarafta içinde zorluydu. Sıkı bir rakibimiz vardı. Hem savunma ve hem de hücuma çabuk çıkan oyuncuları vardı. Maçın başında ilk yarı itibariyle çok fazla pozisyon oldu diyemeyiz. Buna hava ve saha şartları da etkendi. İlk yarıda yapılan bireysel bir hatayla rakibe gol şansı verdik. Golü kalemizde gördükten sonra rakip öne geçmenin motivasyonu ile biraz daha iyi savunma yaptı. Çok fazla pozisyon vermedi. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler biraz hareketlenmemize neden oldu. Biraz daha iyi başladık. 55 veya 60. dakikada bulduğumuz ceza alanı içerisinde olan bir pozisyon bizi tekrar düşündürdü. Geçen hafta Galatasaray maçında Miguel'in pozisyonuyla mukayese ettiğimiz zaman elle dokunma ise pozisyon bugünkü biraz daha şiddetliydi. Önemli bir futbol hakemi Mete hoca. Burada takdir hakkını lehimize kullansaydı penaltıyı verseydi, beraberliği yakalayıp ikinci golü arama şanslarımız olurdu ancak muhtemelen hafta içi verilen demeçler hakem arkadaşımızı etkilemiş olabilir. Penaltı verilseydi bizim için çok önemli bir geri dönüş olabilirdi. Çok etkili oynadığımızı söyleyemeyiz. Elimizden geldiğince mücadele eden oyuncularımız vardı ancak bizi çok memnun ettiler diyemem. Kendileri de memnun değiller. Kendimizi haftaya oynayacağımız Osmanlıspor maçına daha iyi hazırlayıp o maçtan gerekli puanı veya puanları almaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim