• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

İrfan Buz’dan Lig Ve Transfer Yorumu

İrfan Buz’dan Lig Ve Transfer Yorumu
PTT 1. Lig'in 20. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, geride kalan iki haftada alınan mağlubiyetleri...

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, geride kalan iki haftada alınan mağlubiyetleri unutturmak için bu hafta puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

Buz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarının iyi gittiğini dile getirdi. Puan kaybına tahammüllerinin olmadığını, fikstürde hak ettikleri yere gelebilmek için seri yakalamaları gerektiğini kaydeden Buz, "Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Geride kalan iki haftada aldığımızı yenilgileri unutturmak için bu hafta deplasmanda oynayacağımız maçta puan kaybetmemeliyiz. Galibiyete ulaştığımız zaman alacağımız puanlar bizi üst sıralara taşıyacaktır. Takıma devre arasında katılan oyuncuların form grafiği de her geçen gün artıyor. Onlardan daha çok verim almayı hedefliyoruz. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle Alanyaspor maçından 3 puanla ayrılacağız" dedi.

Yeni transferlerden Yiğitcan ve Sedat'ın özel çalışmalar yaptığını belirten Buz, onlardan da yararlanmaya çalışacaklarını kaydetti. Buz, devre arasında takıma dahil edilen futbolcuların hücuma yönelik oyuncular olduğunun hatırlatılması üzerine, "Bu takımın defansif anlamda çok ciddi takviyeye ihtiyacı yoktu diyemeyiz. İhtiyacımızın olduğu iki bölgeye takviye yaptık. Ligin az gol yiyen ekiplerindendik, ancak son birkaç haftadır üzerimizde bir şansızlık var. Sonuca gitme konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Açıkçası rekabet olmadığı zaman istediğiniz şeyleri elde edemeyebiliyorsunuz. Biz de hem takıma katkı sağlaması hem de rekabeti artırmak açısından çalışmalar yaptık. İnşallah defansif anlamda da daha güçlü bir takım olacağız" diye konuştu.

SADIK ÇİFTPINAR SARI KART CEZALISI

Öte yandan sarı-kırmızlı ekip, Alanya'da teknik direktör İrfan Buz yönetimde gerçekleştirilen antrenmanda pas ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Hafta sonu Alanyaspor ile karşılaşacak Alima Yeni Malatyaspor'da sarı kart cezalısı Sadık Çiftpınar bu maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim