• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

İrfan Buz: "İçerideki Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz"

İrfan Buz: "İçerideki Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz"
PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'da Balıkesirspor ile hafta sonu oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'da Balıkesirspor ile hafta sonu oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör İrfan Buz, iç sahada oynayacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan çalışmaya, ülkesinin milli takımında bulunan Azubuike ve sakat olan İrfan Başaran katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcularını gruplara ayıran İrfan Buz, dar alanda koordinasyon ve ayak içi vuruşu geliştirmeye yönelik bir çalışma yaptırdı.

Antrenman esnasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İrfan Buz, Balıkesirspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Tabi önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Baktığınız zaman Balıkesirspor için de çok önemli bir maç. Çünkü onlar da play-off potasında. Onlar da buraya gardını alarak gelecekler. Bu tür maçlarda puan alabilmek çok önemli. Akıllı olacaksınız, baskılı oynayacaksınız ama aynı zamanda dengeli olacaksınız. O yüzden çalışmaları sıkı bir şekilde devam ettiriyoruz. İyi hazırlanıp, içerideki maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

"MÜSABAKA MÜSABAKA BAKIYORUZ"

Kalan haftalar öncesinde kafasında belirlediği herhangi bir puan hedefi olup olmadığı yönündeki soruyu da cevaplayan Buz, "Yok şimdi puan hedefi değil de, biz her şeyden evvel hep dedik ki; müsabaka müsabaka bakıyoruz. Gerçekten bakıyorsunuz ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bu yüzden müsabaka müsabaka bakıyoruz. Şuanda öyle bir hedef yok. Çünkü iki maç kazandığınızda görüyorsunuz nerede olduğunuzu. İki maç kaybettiğinizde nerede olduğunuzu görüyorsunuz. Biz o yüzden her müsabakaya, müsabaka müsabaka bakacağız. Ondan sonra zaten puanlarımızı göreceğiz. Her şeyden evvel puanlarımızı almamız gerekiyor. İkincisi daha iyi bir oyun göstermemiz gerekiyor. Onun amacındayız" ifadelerini kullandı.

"KALICI BİR ŞEYLER VERMEK İSTİYORUZ DEDİK"

Buz, yeni sezonla ilgili şu an için herhangi bir planlamasının olmadığını da ifade ederek, "İlk geldiğimizde biz buraya, "kalıcı bir şeyler vermek istiyoruz" dedik. Geldiğimizde gerçekten günü kurtarmak açısından değil de Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek, sizlere hizmet etmek, yani çıtayı yükseltmek için geldik. Öncelikli hedefimiz tabi ki ligde kalmak, iyi bir yerde bitirmek. Ondan sonraki planlarımız şuanda onların üzerine kurulmamış. Dediğim gibi biz önce ligdeki maçlarımıza bakıyoruz" şeklinde konuştu.

"DEVAMLI GENÇ ARKADAŞLARIMIZI İDMANA ALIYORUZ"

Buz, altyapıdan yetişen yetenekler için de konuşarak, "İdmanları seyrettiğiniz zaman, devamlı genç arkadaşlarımızı yukarıya idmana alıyoruz. Devamlı altyapıyla birlikte çalışıyoruz. Tabi ki hedef burada öncelikle puanları toplamak. Ondan sonra bakacağız. Gençlerle ilgili değerlendirme ve raporumu da tabi ki yönetime sunacağım. Ve onun üzerine kesinlikle çalışılacaktır" dedi.

İrfan Buz: "İçerideki Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz"

İrfan Buz: "İçerideki Maçlarımızı Kazanmak İstiyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim