• BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek
VAN (İHA) – Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından "Eğitime Destek" programı kapsamında düzenlenen ödüllü deneme sınavında dereceye girenlere ödülleri...

VAN (İHA) – Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından "Eğitime Destek" programı kapsamında düzenlenen ödüllü deneme sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İpekyolu Belediyesi tarafından lise ve ortaokul düzeyinde 55 bin öğrenciyi kapsayan deneme sınavının ödül töreni İMKB Fen Lisesi Spor Salonunda yapıldı. Törende konuşan İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, eğitimin önemini vurgulayarak, "Bu ödül hepimizin ödülü olmakla birlikte, başarının arkasında elbette ki okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve tabii ki öğrencilerimizin kendileri var. Ama fedakar velilerimiz belki de başarının en büyük pay sahibidir. Onları ayrıca tebrik ediyorum. Gerek İpekyolu Kaymakamlığı, gerekse İpekyolu Belediyesi olarak her türlü başarının destekçisiyiz ve her zamanda olmaya devam edeceğiz. Göreve başlar başlamaz, her alanda olduğu gibi eğitimde de kısa sürede çok şey başarmayı amaçladık. 2. yarıyıldan itibaren, gerek Van'da gerekse ülke çapında daha yukarılara çıkmak ve bu başarıyı sürekli kılmak ilk hedefimiz oldu. Bu çerçevede İpekyolu Belediyesi olarak, 55 bin öğrencinin katıldığı sınavlardan önce öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttıracak ödüllü bir deneme sınavı gerçekleştirdik. Bu deneme sınavında dereceye girmek önemli bir başarıdır. Başarılı öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Ancak şunu da ifade etmeliyim ki, sağlık başarıdan da önce gelir. Sınav başarısı adına çocuklarımızın üzerinde oluşturulacak aşırı baskı ve stres, onlara zarar verir. Bu konuda anne ve babalar, okul yöneticileri ve öğretmenler, öğrencilerimizi sınava hazırlarken baskı ve stresten uzak tutmalıdırlar. Bu vesile ile başarılı öğrencilerimizi ve ilgilileri kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.

Deneme sınavında her sınıf düzeyinde ilk 5'e giren öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci 5'e giren öğrencilere ise bisiklet hediye edildi.

Ayrıca İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, finansmanı İpekyolu Belediyesi tarafından karşılanan İMKB Fen Lisesindeki bilim köşesinin açılışını da gerçekleştirdi.

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek

İpekyolu Belediyesinden eğitime destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim