• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı
PTT 1. Lig'in lideri Adanaspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, kalan son maçların zor geçeceğini belirterek, "Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var....

PTT 1. Lig'in lideri Adanaspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, kalan son maçların zor geçeceğini belirterek, "Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var. 7 puan öndeyiz. Yani 17 puan alırsak şampiyonluk hedefine ulaşmış oluruz" dedi.

Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan İpekoğlu, bir çok kişinin Adanaspor için, "Bu takım nasıl buralarda?" dediğini ifade ederek, "Aslında bu takımda potansiyel vardı. Biz sadece burada futbolcu arkadaşlarımızın o potansiyellerini dışarı çıkarmasına yardımcı olduk. Bugüne kadar bunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki kalan 8 maçta da bunları sürdürmek zorundayız. Çünkü birbirinden zorlu maçlarımız var. Kaldı ki matematiksel olarak şampiyonluğu elde edebilecek sayıya ulaşamazsanız henüz şampiyon olmuş sayılmazsınız. O yüzden hedeflerimiz doğrultusunda maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Henüz daha kesinleşmiş bir şey yok. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız. İnsan kalitesi olarak düzgün bir takımız. Herhangi bir galibiyetten sonra boş vermişlik yok. Antrenmanlarımız gayet ciddi bir şekilde yapılıyor. O yüzden bu anlamda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum. İnşallah mutlu sona ulaşmalıyız" diye konuştu.

Kalan son 8 haftada da birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını belirten İpekoğlu, bu maçlarda Adanaspor'u şampiyonluğa götürecek puanlar almak istediklerini söyledi. İpekoğlu, "Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var. 3. ile aramızda 7 puan fark var. Yani 17 puan alırsak hedefe ulaşmış oluruz. Futbolda her şey oluyor. 17 puan alırsak işi garantilemiş oluruz. Biz de 17 puan almanın hesabını yapıyoruz açıkçası" dedi.

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim