• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Teknik Direktör Engin İpekoğlu, sıkıntılı bir hafta içerisinde olduklarını belirterek, "Taraftarlarımızın desteğine...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Teknik Direktör Engin İpekoğlu, sıkıntılı bir hafta içerisinde olduklarını belirterek, "Taraftarlarımızın desteğine bu hafta daha çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın vereceği destek ile Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Turuncu-beyazlılar, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman öncesi, Teknik Direktör Engin İpekoğlu futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. İpekoğlu, Kayseri Erciyesspor mücadelesi hakkında oyuncularına rakip ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, topla birlikte kuvvet çalışması yaptı. Adanaspor antrenmanı çift kale maç ile devam etti. Çift kale maç sırasında İpekoğlu oyuncularını sık sık uyardı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Ergin Keleş ve bir önceki antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Ahmet Dereli takımla birlikte çalıştı. Adanaspor'un orta sahasındaki önemli isimleri Samican ve Renan ise düz koşulara başladı. Kolundaki platini yenilenen Renan ve adelesinde yırtık tespit edilen Samican, tedavilerinin dün gerçekleştirilen antrenmanda düz koşulara başladı. Her iki futbolcunun da mücadelede forma giyip giymeyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

"SIKINTILI BİR HAFTADAYIZ"

Teknik Direktör İpekoğlu, sıkıntılı bir hafta içerisinde olduklarını ifade ederek, taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söyledi. İpekoğlu, "Ligin son haftalarına geliyoruz. Kalan 11 maç hiç kolay geçmeyecek. Tüm takımların ligde bir iddiası var. Kayseri Erciyesspor da bu takımlardan bir tanesi. İyi bir kadroları var. Son oynadıkları karşılaşmada iyi görüntü verdiler. Bizim adımıza her maç olduğu gibi bu maçta çetin geçecek. Sakatlıklarımız ve cezalılarımız mevcut. Açıkçası sıkıntılı bir haftadayız. Ancak bizim alışık bir oyun sistemimiz var. Hangi futbolcumuz oynarsa oynasın elinden geleni yapacağını biliyorum. Bu sebeple taraftarlarımızın desteğine bu hafta daha çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteğiyle Kayseri Erciyesspor maçında üç puana ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı

İpekoğlu’ndan Destek Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim