• BIST 9530.47
  • Altın 2476.256
  • Dolar 32.4888
  • Euro 34.7781
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

İpek Protein İle Tanışın

İpek Protein İle Tanışın
FEBS Biyoteknoloji Direktörü Dr. Şebnem Küçük, ipek proteininin insan cildine sağladığı faydaların yapılan araştırmalarla detaylı olarak ortaya konulduğunu...

FEBS Biyoteknoloji Direktörü Dr. Şebnem Küçük, ipek proteininin insan cildine sağladığı faydaların yapılan araştırmalarla detaylı olarak ortaya konulduğunu ve tüm dünyada kabul gördüğünü belirterek, "İpek proteini mucizesini mutlaka deneyin" dedi.

FEBS Biyoteknoloji Direktörü Dr. Şebnem Küçük, her cildin mutlaka ipekle tanışması gerektiğini söyledi. Doğal ürünleri tercih eden kişilerin bu konuda yeterli bilgilendirilmesi gerektiğini ifade eden Dr. Şebnem Küçük, "Ar-Ge şirketi olarak piyasaya sürdüğümüz ürünlerle bu konuda önderlik ediyoruz. Bu alanda Türkiye'de lider bir görev üstlendik. Doğada hiçbir müdahale olmadan ipekböceğinin ördüğü kozalardan elde edilen ve yaklaşık 18-19 aminoasit içeren "İPEK proteinini", Japonya'daki laboratuvarlarda biyoteknoloji teknikleri ile derinin en alt tabakasına nüfuz ederek, suda çözünebilen, emilebilirliği yüksek moleküler forma getirdik. Bu sayede doğal nemlendirici özelliğe sahip ipek proteinleri "Therasilk İpek Protein Essence" ve "Therasilk ipek Protein Lotion" ürünleri adı altında kullanıma sunuldu. Bu ürünlerle cildin bazal tabakasından dermise kadar bütün katmanlarına nüfuz ederek etkin bir besleme yapabilmesi sağlanıyor" dedi.

İPEK KOZASI PROTEİNİ CİLDİN KURUMASINI ENGELLİYOR

Küçük, tamamen doğal olan bu ürünlerin derinin içine nüfuz ederek; nem seviyesini koruduğunu ve derinin kurumasını engellediğini kaydetti.

"Therasilk İpek Protein Essence" ve "Therasilk ipek Protein Lotion" ürünlerinin UltraViyole ışınlar başta olmak üzere çevresel etkilere karşı koruyucu özelliği ile yaşlanmayı geciktirdiğini bildiren Küçük, "Bu ürünler ile pürüzsüz-ipeksi bir dokunuş hissediliyor. Ciltte görülen muhteşem etkiler ise ölü hücrelerin atılımını kolaylaştırılması, cildin nem oranının artırması, cilde hava aldırması, genç ve parlak bir görünüm kazandırmasıdır. İpek protein aynı şekilde deri gibi saç tarafından da kolayca emilebiliyor. Dolayısıyla ipek proteini şampuan ve saç kremi üretimi için de ideal bir üründür. İpeğin bu mucizevi etkisinden faydalanarak ürettiğimiz saç bakım ürünleri doğal ürün tercih eden tüketicilerin de gözdesi durumunda" diye konuştu.

SAÇ BAKIMI İÇİN İPEK PROTEİNİ İDEAL ÜRÜN

İpek proteininden üretilen şampuan ve saç kremine ilişkin ayrıntılı bilgi veren Dr. Şebnem Küçük, kullanılan bu proteinlerin gerçek anlamda saça kökünden ucuna kadar etki ettiğinin altını çizdi.

FEBS Biyoteknoloji Direktörü Dr. Şebnem Küçük, böylece besleyici ve onarıcı etkinliğe sahip ürünlerin, saçların kırılmadan sağlıklı uzamasını sağladığını belirtti.

Dr. Küçük, ipek proteiniyle saç diplerinin sakinleştiğini ve nem kaybının önüne geçilerek saçların elektriklenmesini önlendiğine dikkat çekerek,bu sayede arzu edilen pürüzsüz-ipeksi dokunuşun ortaya çıktığını sözlerine ekledi.

İpek Protein İle Tanışın

İpek Protein İle Tanışın

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim