• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

"İnternette sınırlar kalkıyor, maliyetler azalıyor"

"İnternette sınırlar kalkıyor, maliyetler azalıyor"
Natro, sınırsız web sitesi barındırılabilecek hosting hizmetleri ile kullanıcıların hosting maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor.

Natro, sınırsız web sitesi barındırılabilecek hosting hizmetleri ile kullanıcıların hosting maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor.

Hosting sektörünün önemli markalarından Natro, kullanıcılar düşük fiyatlarla kayıt ettiği alan adlarını tek bir hosting paketinde barındırarak maliyetlerini minimuma indirebileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, geliştirilen yeni yönetim ara yüzü ve yüzde 100 SSD teknoloji altyapısına sahip hosting ürünleri ile web sitelerinin hız ve performansında, klasik barındırma hizmetlerine göre çok daha fazla performans artışı sağlanabilecek.

Natro Hosting İcra Kurulu Başkanı Tolga Kabakcı, Google'un, 2017 itibariyle SSL sertifikası sahibi olmayan web sitelerini güvensiz olarak işaretlemesi ile önem kazanan SSL sertifikası, sınırsız profesyonel hosting paketlerinde kullanıcılara ücretsiz sunulduğunu belirterek, "Sınırsız hosting kullanıcıları, Comodo SSL Sertifikası'na ücretsiz sahip olarak web sitelerini güven altına alıyor. Yüksek performans ihtiyacı olan uygulamaları ya da yoğun trafik yükü altındaki web sitelerini barındırmak isteyenler, Intel Xeon işlemcili, SAS/ SSD seçenekleri ile güçlendirilmiş yeni nesil sunuculara uygun fiyat avantajı ile sahip oluyor. Müşteriler, istedikleri zaman her konuda ücretsiz destek alabiliyor. Ayrıca avantajlı fiyatlara dünya genelindeki yüzlerce farklı alan adı uzantısını anında kaydedebilme, yeni çıkan alan adlarında ön kayıt fırsatı ve süre bitimi yaklaşan alan adlarında yüzde 100 iade garantili backorder hizmeti de bulunuyor" dedi.

"Kampanyalar ve yenilikler sürecek"

Yenilikler ve yeni dönem hakkında bilgi veren Kabakcı, "Yenilenen web sitemiz, daha kullanıcı dostu ve özgün bir görünüme kavuştu. Geliştirilen yeni mobil uyumlu tasarım ile web sitemizi farklı cihazlardan ziyaret eden kullanıcılara; hızlı, pratik ve keyifli bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Sınırsız hosting paketlerinde, sınırsız web sitesi barındırma imkânı sunarak, müşterilerimize; tüm web sayfalarını tek bir noktadan yönetme ve maliyetlerini minimize etme fırsatı sağlıyoruz. Müşterilerimiz, her zaman olduğu gibi yeni dönemde de ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetlere yıl boyunca en avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek. Tüm ürün gruplarında sene boyunca kullanıcıları memnun edecek sürpriz kampanyalar da planlıyoruz. Yeni web sayfasının yayına girmesinden kısa bir süre sonra; yeni domain servisleri, sunucu ürünleri, farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek hosting paketleri ve KOBI'lere özel web çözümleri de sunacağız" şeklinde konuştu.

"İnternette sınırlar kalkıyor, maliyetler azalıyor"

"İnternette sınırlar kalkıyor, maliyetler azalıyor"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim