• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

İnsan Kaynakları Programı ile öğrenciler sektöre hazırlanıyor

İnsan Kaynakları Programı ile öğrenciler sektöre hazırlanıyor
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ile Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) işbirliğiyle İnsan Kaynakları...

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ile Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) işbirliğiyle İnsan Kaynakları yöneticileri, Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin mesleki gelişimlerine destek olup, insan kaynakları mesleğini tüm yönleriyle tanıtacak.

Bursa'daki insan kaynakları istihdamına katkı sağlamak amacıyla Uludağ Üniversitesi'nin özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği devam ediyor. Bu kapsamda "Geleceğin İK'cıları sloganıyla yola çıkan KARMER ve PERYÖN Güney Marmara Şubesi "İnsan Kaynakları Programı" ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi 2'nci ve 3'üncü sınıflardan 30 öğrenciye, eğitimler verecek ve her öğrenciye birer mentor atayacak.

Uludağ Üniversitesi ULUTEK Seminer Salonunda gerçekleştirilen programın tanıtım toplantısına konuşan Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Memet Zencirkıran projeyi çok önemsediklerini belirtti.

Projenin öğrencilerin gelişimi açısından önemli katkılar sağlayacağını anlatan Yrd. Doç. Dr. Memet Zencirkıran, "Üniversite yönetimi özel sektör ve kent dinamikleriyle işbirliği konusuna özel önem ve büyük destek veriyor. Bu bağlamda PERYÖN ile gerçekleştirilen proje sayesinde öğrenciler özel sektörde kendi alanlarında başarılı yöneticilerle bir araya gelme fırsatı sağlayacak. Öğrencilerimizin insan kaynakları konusunda vizyonları genişleyecek ve öğrencilerimize staj imkanları doğacak." dedi.

BİZİM KAYNAĞIMIZ ÖNCELİKLE İNSAN

Proje tanıtım toplantısında konuşan PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel de, İK mesleğinde çalışmaya hevesli olanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını anımsatarak, "İK alanında çalışma hayatının diğer sektörlerinde olduğu gibi çok büyük bir rekabet yok. Çünkü bizim kaynağımız öncelikle insan. Amacımız sizin İK ile ilgili genel bilgi sahibi olup, pratik yapma şansı bulmanız ve kendi aranızda network olması. Aynı şekilde iş hayatıyla, yani endüstriyle bir bağınız olacak. İnanıyorum ki proje sonunda, sizler açısından son derece faydalı sonuçlar ortaya koyacağız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum." diye konuştu.Cihan

İnsan Kaynakları Programı ile öğrenciler sektöre hazırlanıyor

İnsan Kaynakları Programı ile öğrenciler sektöre hazırlanıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim