• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

İnşaat Ve Gayrimenkul Sektör Temsilcileri Buluştu

İnşaat Ve Gayrimenkul Sektör Temsilcileri Buluştu
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde bu yıl 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan "Bursa İnşaat Fuarı" ile ilk kez düzenlenen "IRES Bursa...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde bu yıl 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan "Bursa İnşaat Fuarı" ile ilk kez düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın tanıtım sektör temsilcilerinin iştirakiyle gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Fuarı'nı gerçekleştiriyoruz. Fuarlarımızın başarıya ulaşmasında sizlerin desteği çok önemli" dedi.

Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İbrahim Burkay, Türkiye'nin üretim merkezi Bursa'da ürünlerin pazarlanması açısından büyük önem taşıyan fuarcılık çalışmalarına bugüne kadar yeterince ağırlık verilemediğini söyledi. Sektör temsilcilerinin de sahip çıkmasıyla birlikte kentte nitelikli fuarları tek tek hayata geçirmeye başladıklarını ifade eden Burkay, inşaat ve gayrimenkul sektör temsilcilerinin Bursa'da fuarcılık vizyonuna büyük katkı sağladığını anlattı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK GAYRİMENKUL FUARI

İnşaat sektörünün kentlerin kalkınmasında önemli bir görev üstlendiğine işaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Türkiye'deki en büyük Gayrimenkul Fuarı'nı düzenleyeceğiz. Körfez ülkelerinden alım heyetlerini fuar organizasyonumuz kapsamında sektör temsilcileriyle bir araya getireceğiz. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar sektörümüze ve kentimize büyük katkı sağlayacak. Yabancıya konut satışında ilk 3 şehir arasında yer alan Bursa'mızın yeni projeler ve fuar organizasyonlarımızla birlikte 2. sıraya çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

BTSO'nun mesleklerin standartlarını yükseltmek maksadıyla hayata geçirdiği Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi'nde (MESYEB) inşaat sektöründe de 14 alanda hizmet sunduklarını dile getiren Burkay, mayıs ayından itibaren sınavdan geçmeyen ve belgesi bulunmayanlara yasal yaptırımların uygulanacağını kaydetti. Burkay, sektör temsilcilerini BTSO MESYEB'in hizmetlerinden yararlanmaya davet etti.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, BTSO ile stratejik ortaklığın neticesinde gerçekleştirdikleri fuarlara 60 bin ziyaretçi beklediklerini ifade etti. İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hayal bile edemeyecekleri bir fuara kavuştuklarını söyledi.

Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, sektörün son dönemde yapılan çalışmalarla hızla büyüdüğünü belirterek, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'a teşekkür etti.

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ve Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt da fuarın sektöre ve kente büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

İnşaat Ve Gayrimenkul Sektör Temsilcileri Buluştu

İnşaat Ve Gayrimenkul Sektör Temsilcileri Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim