• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Melih Meriç, GGC'ye yaptığı ziyarette, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan olağan kurul...

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Melih Meriç, GGC'ye yaptığı ziyarette, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan olağan kurul toplantısında aday olmayacağını açıkladı.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Melih Meriç, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay'ı ziyareti sırasında, önümüzdeki günlerde İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin yapılacak olan genel kurultay seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Meriç GGC'de yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki günlerde, yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağım. Demokrasiye inanan insanlar olarak, koltuğa yapışmadan, Belli bir süre görevi yaptıktan sonra geri çekilmenin doğru olduğuna inanarak, aday olmayacağım" dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, "Bir kentin gelişiminde, meslek örgütleri, başkan ve yöneticilerine, tecrübe, bilgi ve donanımın, uygulamalarını başarı ile taçlandırılması, önemli bir kazanımdır" dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi yöneticilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Ay, "Burada Bizlerde biliyoruz ki, makamlar kalıcı, yöneticiler geçicidir. Bu nedenle, yönetim kademesindeki tek amaç, arkada hoş bir seda bırakmaktır" diye konuştu. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı olarak, iki dönem tamamladığını ve Önümüzdeki günlerde, yapılacak olan olağan genel kurulda aday olmayacağını belirten, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Melih Meriç, "Demokrasiye inanan insanlar olarak, koltuğa yapışmadan, Belli bir süre görevi yaptıktan sonra geri çekilmenin doğru olduğuna inanarak, aday olmayacağım. Dört yıl önce, göreve geldiğimiz günden beri, yaptığımız, faaliyet ve etkinliklerle, gündem oluşturduk. Yapılmayanları yapılmaya, yanlışların üzerine gitmeye ve doğru söylemeye gayret ettik. Gaziantep'in yaşanılır bir kent olması için elimiz taşın altına koyduk. Yeri geldi yerel yönetimlerle karşı karşıya geldik, yeri geldi desteğimizi esirgemedik" şeklinde konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanlığında yapılacak kurulda aday olan Gökhan Çeliktürk, meslektaşları arasında birlik ve beraberliği sağladıklarını ifade ederek, her türlü düşüncedeki arkadaşları kucakladıklarını belirtti. Çeliktürk, "Bunun dışında şehrimizin önemli sorunları oldu. Melih Başkanımız, Sıtkı Başkanla beraber, gerçekten çok ilgi gösterdiler. Şehrin sorunlarını çözme konusunda, yeri geldi belediyeleri karşılarına aldılar, yeri geldiğinde ise fikirlerini anlattılar. Biz mühendisleri, gerçekten dört yıl boyunca çok iyi temsil ettiler. Bu misyonu devam ettirmek bizlere kısmet olursa, Melih Bey'in çizgisinde seçilecek arkadaşlarla beraber, çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odasından GGC’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim