• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

İnovatif Uygulama Teşvik Ödülü Çekoop’un

İnovatif Uygulama Teşvik Ödülü Çekoop’un
Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP), İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları...

Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP), İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması'nda Türkiye'ye örnek olan "Atık İlaç Hareketi" projesi ile teşvik ödülü almaya hak kazandı.

İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması İstanbul'da Salt Galata'da düzenlendi. Törene, iş dünyası, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri katıldı. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması'nda, "Büyük Şirket" kategorisi "Çevresel İnovatif Uygulama" dalında Kordsa Global, "Ekonomik İnovatif Uygulama" dalında Enerjisa EDAŞ, "Sosyal İnovatif Uygulama" dalında Şekerbank ödül kazandı.

"KOBİ" kategorisinde "Çevresel İnovatif Uygulama" dalında Positive Energy, "Sosyal İnovatif Uygulama" dalında Alternatif Yaşam Derneği ödül kazanırken, "Ekonomik İnovatif Uygulama" dalında yeterli puan alabilen firma olmadığı için ödül verilemedi. "Çevresel İnovatif Uygulama" dalında Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP) ve DKM İnşaat teşvik ödülüne layık görüldü. İstanbul'da düzenlenen törende ÇEKOOP'un ödülünü, ÇEKOOP Yönetim Kurulu Üyesi Demet Müzehher Toker ve ÇEKOOP Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seval Ünlüerler birlikte aldı.

Atık İlaç Hareketi projesi ile teşvik ödülü almaya hak kazandıklarını belirten ÇEKOOP Başkanı Eczacı Şule İlkurşunlu, "Projenin oluşturulması ve sürdürülmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara çok teşekkür ediyorum. Yeni projeler oluşturmaya ve yıllar önce başlattığımız Atık İlaç Hareketi projesini yeni projelerimizle destekleyerek geliştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İnovatif Uygulama Teşvik Ödülü Çekoop’un

İnovatif Uygulama Teşvik Ödülü Çekoop’un

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim